Our day in pictures...For en fin dag 17 mai var! Får liksom ikke sagt det flere ganger. Det var jo vår første 17 mai feiring i Rogaland, og det blir heller ikke den siste! Vi spiste brunch hjemme, og så barnetoget og russetoget like utenfor døren vår. Deretter dro vi til Stavanger for å se folketoget, som var laaaaaaangt større enn det vi er vandt til i Vennesla. Haha !! Tipper toget i lille Vennesla var 1/30 del i forhold! Og trolig fikk vi bare med oss halve toget, før kidsa fant ut at det var nok, og middag fristet. Egon slår jo aldri feil!!

På kvelden hadde vi planer om å dra på DinoWorld, som egentlig skulle være åpent til klokken 22.00. Men til barnas store fortvilelse, var det stengt før klokken var 18.30. Stakkars, de hadde gledet seg sånn! Fryktelig dårlig å av arrangørene å stenge tidlig, når små barn faktisk gleder seg! Heldigvis klarte den største isen Antony fant, og slukke sorgen. Det hjalp nok litt av vi hadde hjemmelagt oreokake og masse godteri hjemme også. Finfin dag fra start til slutt.. Har dere hatt en fin helg?

Skrevet av Marthe Dybdahl   kl.11:09  @ 19.05.2015
Kjempe fin blogg! Mener du at toppbloggere skaper usikkerhet hos ungdom? Sjekk ut det siste innlegget mitt om du vil!:) kos deg masse videre i dag!Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits