Still in bed..

Det her er omtrent som dagene går. Antibiotika er tingen, og all jobbingen min må gjøres fra senga! Nå er jeg heldigvis på bedringens vei, og sjokolade suget er på god vei tilbake (damn it) !!

Imorgen håper jeg å være tilbake på jobb, og så må vi vel snart gjøre litt forberedelser til 17 mai. Dette blir vår aller første 17 mai feiring borte fra Sørlandet.. Hva gøy gjør man på 17 mai i Stavanger?

Skrevet av JSH   kl.15:58  @ 12.05.2015
S pen du er! Du fr ha fortsatt god betring :)
Skrevet av emilie s   kl.17:15  @ 12.05.2015
God bedring!
Skrevet av Anne-Kristi   kl.20:59  @ 12.05.2015
God bedring! ❤
Skrevet av Linn Therese   kl.13:28  @ 13.05.2015
Av og til fr jeg litt drlig samvittighet av lese bloggen din. Du skjnner, jeg har blogg selv ogs, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid p bloggen uten at du fler du fr noe igjen for det. Det se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt tenkte over detta da jeg leste n, og s fikk det meg til tenke over hvor mye du egentlig fortjener f igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjr litt vondt se at du fr s mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor hper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt p motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk p fysisk og psykisk, men samtidig har du ogs bena godt plantet p jorda. Du er ogs kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne ftt muligheten :-) Hper du fr en kjempe fin sndagskveld, og at du str p videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig fr til.

God onsdag videre!
Skrevet av Maren Helgemo - Ned 25kg s langt   kl.10:29  @ 15.05.2015
Hper du fr en fremdeles fin helg og god 17. mai.:)Widgets

Sk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits