Still in bed..

Det her er omtrent som dagene går. Antibiotika er tingen, og all jobbingen min må gjøres fra senga! Nå er jeg heldigvis på bedringens vei, og sjokolade suget er på god vei tilbake (damn it) !!

Imorgen håper jeg å være tilbake på jobb, og så må vi vel snart gjøre litt forberedelser til 17 mai. Dette blir vår aller første 17 mai feiring borte fra Sørlandet.. Hva gøy gjør man på 17 mai i Stavanger?

Skrevet av JSH   kl.15:58  @ 12.05.2015
Så pen du er! Du får ha fortsatt god betring :)
Skrevet av emilie s   kl.17:15  @ 12.05.2015
God bedring!
Skrevet av Anne-Kristi   kl.20:59  @ 12.05.2015
God bedring! ❤
Skrevet av Linn Therese   kl.13:28  @ 13.05.2015
Av og til får jeg litt dårlig samvittighet av å lese bloggen din. Du skjønner, jeg har blogg selv også, og vet hvor demotiverende og kjedelig det er å skrive lange innlegg, ta gode bilder og rett og slett bruke masse tid på bloggen uten at du føler du får noe igjen for det. Det å se at lesertallet er ganske bra, mens bare en liten brøkdel legger igjen fine kommentarer. DET er kjedelig det.

Jeg satt å tenkte over detta da jeg leste nå, og så fikk det meg til å tenke over hvor mye du egentlig fortjener å få igjen ettersom at bloggen din faktisk er ganske bra. Det gjør litt vondt å se at du får så mange stygge kommentarer som du absolutt ikke fortjener. Derfor håper jeg denne kommentaren kan hjelpe litt på motivasjonen :-)

Du virker som ei kjempe hyggelig jente som er utrolig sterk på fysisk og psykisk, men samtidig har du også bena godt plantet på jorda. Du er også kjempe pen, og jeg ville lett blitt bedre kjent med deg om jeg kunne fått muligheten :-) Håper du får en kjempe fin søndagskveld, og at du står på videre med bloggingen - for dette er noe du virkelig får til.

God onsdag videre!
Skrevet av Maren Helgemo - Ned 25kg så langt   kl.10:29  @ 15.05.2015
Håper du får en fremdeles fin helg og god 17. mai.:)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits