Pain !!AH, endelig hjemme! Jeg har så vondt i den nakken at jeg snart klikker! Heldigvis at jeg har snuppa mi på jobb som er med meg og lager god lunsj, og ikke minst brownies og is til dessert PÅ JOBB. Kake er verdens beste medisin.

Dagen i dag skal tilbringes i badekaret. Det hjelper heldigvis med varmt vann. Men hørte rykter om at man skal bruke kulde og ikke varme ved slik smerte, stemmer det? Jeg har ikke tid til å ha en vondt nakke! Har dere hatt en fin helg?

Skrevet av Tilla   kl.21:40  @ 27.04.2015
Hei, jeg fant ut noe nytt i dag tidlig. Jeg hadde veldig stiv nakke og googlet litt, da sto det at jeg skulle bli "klypt/klemt" under storetåa og det hjalp faktisk!

Håper du blir bedre!

Klem :)
Skrevet av Tilla   kl.21:45  @ 27.04.2015
Hei, jeg prøvde noe nytt i morges. Jeg hadde veldig stiv nakke og googlet litt, der sto det at jeg skulle bli "klypt/klemt" under storetåa og det hjalp faktisk.

Håper du blir bedre!

Klem:)
Skrevet av Gunn   kl.08:33  @ 28.04.2015
Vet også av erfaring at extensions er verdens verste fiende om man sliter med nakken,pga tyngden. (Du kjenner det mest sannsynlig ikke fordi du er vant med det,men om du hadde tatt det av hadde du nok merket forskjell). Lykke til,og god bedring.
Skrevet av Tina   kl.12:32  @ 28.04.2015
Håper du blir betre :-)

Hva er det du jobber som egentlig?

klemWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits