A great day at work...

Idag har jeg og jentene hatt en super koselig (men krevende) dag på jobb! Det ble en litt anderledes "jobb-dag", og det trenger alle iblant! Dessuten rakk vi innom jordbærpikene for å spise lunsj! Er jo aldri feil.....Tror det må være første gang i historien at jeg faktisk har bestilt noe som tilsynelatenede skal være sunt! Salat av alle ting!! Med en haug med dressing vel og merke, så hvor sunt det ble er jeg ikke så sikker på!

Siden sola skinner, skal vi forhåpentligvis snart ut å kose oss litt i det fine været, før jeg må jobbe litt igjen til kvelden. Ha en fin dag så lenge !!

Skrevet av Juan Munoz Diaz   kl.18:43  @ 16.04.2015
I den siste tiden har jeg besøkt en del blogger, og nesten hver eneste gang, leser jeg om mennesker som ikke alltid tenker på andre enn seg selv. Det virker sånn, og beklager hvis jeg tar feil. Det er noen som sier at motebloggerne, fitness- og skjønnhetsbloggerne går hånd i hånd. Og det er en enorm bransje, med ekstrem konkurranse. Men trenger vi egentlig å konkurrere?

Hva om disse herlige bloggerne kunne kommet sammen, og kombinert sin kunnskap og erfaring for å vise verden at «jeg kan også VIRKELIG hjelpe deg».

Hvordan skal så bloggerne hjelpe med sin kunnskap om mote, skjønnhet og hudpleie og fitness?. Jo, som jeg ser det: det finnes muligheter rett foran deg på skjermen din, som NÅ.

Og siden DU, ja nettopp DU, leser dette, så vil du også være en medhjelper og bidra til at dine nærmeste og mest lojale lesere, fans og medmennesker nå også kan tilegne seg erfaringen som du nå kan gjøre deg.

Åpenhet, tillit og samhold, er noen av de mest grunnleggende egenskapene og verdier du kan tilby andre. Hva går dette ut på, spør du kanskje?

Det er en mulighet for deg NÅ, og selskapet er snart klar for å gi full gass i Norge, med eller uten deg.

Nå er tiden inne, det er nå det begynner. Og det er nå du tar valget:

Er du med eller er du ikke med videre?

Muligheten heter Jeunesse. Les mer og registrer deg på http://www.newlead.jeunesseglobal.com

klikk på «Join Now» nå!Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits