If botox makes you happy...men du må ikke si det til noen !!

Vi i Norge er så innmari opptatt av alt som er "galt", og ikke minst menneskene som gjør det! Det er vel ikke til å stikke under en stol at plastisk kirurgi og fillers blir mer og mer vanlig, også i Norge. De fleste skjønnhets klinikker i Norge har flere ukers ventetid, og kunder i alle aldre. Men for all del, "du må ikke si det til noen !!" I USA er dette dagligdags, noe de fleste gjør, og ikke minst snakker om. I Norge er det mer TABU. Jeg skjønner ikke hvorfor!!!

Botox, Restylane og andre fillers, er for meg en bra ting for dem som ønsker det, og ikke er for unge! Whatever makes you happy tenker da jeg! Så lenge det ikke overdrives vel og merke! Ingenting er bedre om man er fornøyd med seg selv, og lar være alt slikt, men det må være opp til en selv. Selv blir jeg snart 29 år og tar mine egne valg! For noen måneder siden tok jeg fillers i leppene. Det var ikke første gangen! Målet var ikke å bli "duck-face",(det synes jeg ikke er noe fint!) men bare få litt fyldigere lepper. Jeg tenkte lenge på hvordan jeg skulle få gjordt dette. Skulle jeg gjøre det på en fredag, slik at ingen måtte se meg etterpå? Det er jo ikke akkurat lett å skjule de første dagene, når man er mega hoven og likevel må gå på jobb! Skal ærlig innrømme at jeg så FÆL ut den første dagen. Til slutt, valgte jeg rett og slett å fortelle kollegaene mine om det! Halvparten på kontoret er mannfolk, og de tenkte nok sitt! Tankene slo dem garantert om hvor dum jeg var. Men det brydde meg lite!

Hvorfor jeg i det hele tatt synes det var flaut å fortelle, forstår jeg ikke nå. Samfunnet oppfordrer oss til å holde ting skjult, dersom det ikke følger normen. Likevel lever vi i en verden hvor det er mer normalt med botox og restylane, enn å være bloddonor. Ikke at det er bra! Skal man ta botox i pannen, restylane i leppene, silikon i puppene, eller en fettsuging for den saks skyld, så må for ALL DEL ikke noen vite det!

Selv har jeg uttallige venninner og bekjente som både har gjordt det ene og den andre. Men bare et fåtall av vennene vet det, noe som forsåvidt er forståelig, med tanke på hvor mye samfunnet dømmer mennesker som gjør slik!

Det beste er selvsagt om man klarer å være fornøyd med seg selv, og la være med slike ting. Det at jeg tok fillers i leppene hadde ikke noe med selvtillit og gjøre, det var ene og alene fordi jeg synes det er fint med en fyldigere lepper. Det burde ikke være så galt! Jeg er såpass ung og kommer nok ikke til å stappe i meg den ene og det andre med det første, men har virkelig ingenting imot dem som velger å gjøre det! La nå det være dems valg!

Nå kommer vel hele regla om hvor dum jeg er som går ut å en blogg og sier at "botox er okey". Men det går bra! Jeg prøver ikke å lage slikt et fint bilde av det, jeg prøver bare å få frem at man må få lov til å gjøre akkurat hva man vil, uten at alle bryr seg sånn om det! Ja, det er overfladisk, men likevel så vanlig! Vi snakkes om 10 år når folk flest bruker fillers, og flesteparten er rynkefrie........ Hva mener du??

Skrevet av natalie   kl.10:59  @ 15.04.2015
Syns folk må få gjøre akkuratt det de vil. Bryr meg ikke litt engang ;)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits