Goodie bags tips... En dag vil jeg bli bryllupsplanlegger !!

Som tidligere fortalt, leide vi et helt hotell for gjestene våre, da vi giftet oss i Beograd i oktober. Dette fordi vi ønsket å sette et preg på hele reisen til gjestene våre, fra start til slutt! Jeg skal love dere at det ikke var bare bare å få dette til. Heldigvis gikk det alt iorden til slutt, og vi fikk hele hotellet for oss selv fra torsdag til mandag. Hotellet ligger litt utenfor byen, men var et bedre valg for oss, dersom vi ønsket å holde alle samlet.

Da gjestene ankom Beograd, ble de hentet på flyplassen, og fraktet til hotellet, hvor alle var booket inn på rommene deres. På hvert hotell rom, hadde Angelica, Renate og jeg lagt inn en liten overraskelse.Goody-bagsene inneholdt blant annet chips og personaliserte vannflasker til gjestene. Asle var så heldig å få jobben med å sette på nye etikketer på vannflaskene.Kakefabrikken som laget alt av kaker til bryllupsfesten, hadde også laget cake-pops formet som brud og brudgom, med sløyfer og navn på. Jeg har ikke ord for hvor gode de var, og ikke minst flotte !! Jeg burde ha tatt litt bedre bilder av dem slik at dere kunne få se..I tillegg ønsket vi ha egne door-hangers (do not disturb) på hotell-dørene. Jeg designet dem selv, sammen med en utrolig flink dame på etsy.com. På etsy kjøpte jeg både doorhangers, goodybags og program.

Det er forsiden av programmet dere får se her. Og så var selve programmet skrevet på baksiden, i samme design. Jeg valgte fargen glossy gold, som blir veldig flott in real life. I tillegg matchet det fargene på hotellet, som også var viktig! Ikke barebare å være perfeksjonist når man skal planlegge bryllup.

Festen var også en stor del av bryllupet. Derfor laget vi hangover kits (også kjøpt på etsy.com) til alle gjestene. Jeg tror vi var på 10 apoteker for å få tak i alt det nødvendige. Hodetabletter, hangover-tabletter, vitaminer osv. De bak kassen forstod ikke veldig mye når jeg skulle ha så mye tabletter på en gang, foråsidetsånn!Jeg ble iallefall veldig fornøyd, og følte vi klarte å få til en morsom og fin goody bag til gjestene våre ♥

EN dag, skal jeg bli bryllupsplanlegger. For en drømmejobb !!

Skrevet av Anette Wølner   kl.19:11  @ 09.04.2015
åå, så flott! :D
Skrevet av May Kristin   kl.20:46  @ 09.04.2015
Så morro! For en jobb det må ha vært. Men så ut som det var mest perfekte bryllupet jeg noen gang har lest om :D.
Skrevet av Veronica   kl.21:00  @ 09.04.2015
tuuuuusen takk!!!! :)
Skrevet av Elizabeth   kl.22:09  @ 09.04.2015
Hei :) hvor var brudepikekjolene fra? Nydelig!:)
Skrevet av Hanne K   kl.22:46  @ 09.04.2015
Så moro :) Du har jo skrevet om hvor billig det var der nede. Hva ble ca prisen på hotellet, for alle rommene? Hadde vært gøy å gjort noe lignende når jeg skal gifte meg.
Skrevet av lillemeg   kl.04:16  @ 10.04.2015
Så utrolig gøy at du har begynt å blogge igjen :D Savnet bloggingen din veldig den perioden du tok pause, så det er godt å ha deg tilbake :) Gratulerer nok en gang med bryllupet. Det der må være drømmebryllup, du gjorde en super innsats. Kjempefine bilder og du er nydelig som vanlig :) Er det lov å spørre hvor mye det kostet å leie hele hotellet fra tors-søn? Og hele bryllupet generelt? Og forresten, ja takk til Beograd-guide!! :D
Skrevet av Veronica   kl.13:24  @ 10.04.2015
Tusen takk for gode ord :)
Skrevet av Veronica   kl.13:24  @ 10.04.2015
newyorkdress, de er desverre utsolgt :(
Skrevet av stina   kl.14:24  @ 10.04.2015
minne for livet!! noe mer perfekt bryllup finnes ikke <3
Skrevet av Veronica   kl.21:00  @ 12.04.2015
Fikk dere bryllupsgave fra gjestene? Eller ble turen ned dit "gaven" til dere?:)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits