Am I the only one...?

Den første tingen jeg gjør når jeg kommer hjem fra jobb, er å springe inn på rommet, av med klærne, av med BH`en, for så å hoppe i koseklærene. Og for å ikke glemme, fjerne sminken!! Ahh, for en befrielse! Mannfolk vet virkelig ikke hvor heldige de er som slipper å gå i trange vonde klær hele dagen!

Det neste jeg gjør når jeg kommer hjem (bortsett fra å kose litt med mine 2 små), er å stappe i meg en sjokolade, fordi jeg nærmest dør av sult mens jeg lager middag til familien! Planen var egentlig å slutte med alt godteriet, og bare spise sunt en periode, MEN når alle anton berg eggene  (som er det beste som finnes) og påskegodteriet er på halv pris, så blir det ekstra vanskelig å gå rett forbi! AAhhh... Gi meg styrke!!

Når mine små har lagt seg for natta, så hopper jeg i seng, finner frem pcen, og ser dagens episode av Paradise Hotel. Må ærlig innrømme at det norske Paradise Hotel er super kjedelig, etter å ha sett det danske (hvor de er stein gale), men man må liksom se det likevel. På lik linje med KUWTK så er det noe med reality shows som får meg til å koble ut fra jobb, problemer og stress. Man trenger ikke tenke og kan bare fokusere på å slappe av....Hva er det første du gjør når du kommer hjem fra jobb? Jeg er vel ikke den eneste jenta som hopper ut av klærne og bhen så fort man kan??

Skrevet av Iselin Renée   kl.09:01  @ 09.04.2015
Gjør akkurat det samme selv :)
Skrevet av Chrisbeeblack // Christine   kl.09:03  @ 09.04.2015
Nei det er du absolutt ikke! Å ta av BHen er jo den beste følelsen i verden haha :)
Skrevet av natalie   kl.10:31  @ 09.04.2015
Går som regel først inn på kjøkkenet, matmatmat. Så skifter jeg, finner sofaen å blir sittende så lenge som mulig :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits