The ceremony...

Stakkars kjekkasen min!! Litt lei av å vente.. Han gledet seg sånn, fordi han i all hemmelighet skulle gå inn til seremonien med et skilt rundt halsen, der det stod "Daddy here comes mommy". Jeg får tårer i øynene bare ved tanken.

Alle jentenes skrekk var att vi alle måtte gå ned denne trappen, snu og ned en liten trapp til, før vi kom rett inn på løperen til seremonien. Heldigvis klarte alle å gå ned uten å falle. Se så fine brudepikene var da! Stina og Christer var forlovere, Renate var brudepike (og hadde underholdninga på kvelden) og Kim var toastmaster. Hele gjengen var helt fantastiske!!

Noen bilder av seremonien før vi satte inn lys og illumination. Jeg og Asle designet aisle runneren selv. Og hvor søt var ikke den! "Asle & Veronica, from this day foward!"Angelica var bare helt nydelig, i sin skreddersydde kjole! Hun gjorde tidenes jobb som flower girl!

Antony synes det var litt flaut, mens Angelica stoppet opp ved bunnen av trappen, vinket til alle, før hun startet å kaste blomster! Such a princess..Da vi alle gikk inn til seremonien, spilte vi en sang som jeg selv sang til Asle. I løpet av de 8 årene jeg og Asle har vært sammen, har han aldri før hørt meg synge. Så dagen før vi reiste til Beograd, tok jeg en spontantur til et studio for å spille inn  "a thousand years av Christina Perri". En av de nydeligste sangene jeg vet om, som handler om akkurat det å gifte seg. Det ble riktig nok kun en 15 minutters innspilling, men ble ikke så galt likevel ;) Skikkelig personlig å gå inn til vielsen til en sang man selv synger! Tror de fleste ble ganske overrasket!

Jeg klarte jo å glemme å ta på underskjørtet på kjolen (har aldri før vært så sint på meg selv), så i tillegg til at kjolen var langt ifra så fin som den burde, så sleit jeg skikkelig med å gå! Tror jeg var så fokusert om å gå, at jeg knapt klarte å smile. Men like så greit, fordi da slapp jeg å gråte meg gjennom hele sermonien. Vanligvis har jeg hatt et stort stivt underskjørt som skyver skjørtet bort fra meg, slik at det blir en skikkelig ballgown dress, men oppi alt stresset, glemte jeg helt bort meg selv! Heldigvis likte jo alle kjolen likevel :) Bling dress it is! Bilder kommer senere....To be continued...

Skrevet av Bente Katrin - 17år og mamma til lille Chrisander!   kl.13:28  @ 14.10.2014
Åh, så sykt fine bilder! Å herlighet hvor nydelig du har stelt det i stand!
Skrevet av Maria   kl.00:09  @ 15.10.2014
Herregud, så utrolig vakkert! Et virkelig gjennomført og nøye planlagt bryllup, det lyser lang vei! Håper det var alt du drømte om, og mer til :)

Forresten, kunne du (by any chance) lagt ut sangen? Om ikke hele, vertfall et lite klipp? Hadde vært utrolig gøy å høre!

Ha en fin dag, flotte du!
Skrevet av Veronica   kl.10:18  @ 15.10.2014
Maria: takker for det :) den kommer nok litt senere, når bryllups traileren er klar :)
Skrevet av Karoline   kl.10:49  @ 15.10.2014
Hærliheeet! Fantastiske bilder fra det som ser ut til å ha vert et fantastisk bryllup! Gratulerer så mye med kjærligheten :)
Skrevet av Kaja   kl.12:57  @ 15.10.2014
Kan jeg spørre hva budsjettet deres var?:) akkuratt slikt bryllup jeg ønsker meg, men ser ut som det koster skjorta:-/
Skrevet av Veronica   kl.14:35  @ 15.10.2014
Kaja: i Norge ville det nok kostet mye, men med god fantasi kan man få til det meste til en god penge :)
Skrevet av irenglede   kl.10:53  @ 05.02.2015
Gratulerer med dagen! Likte spesielt brudebuketten! Men alt virket fint og veldig gjennomført.
Skrevet av Anajob   kl.22:08  @ 20.03.2015
Ååh hvor fikk du tak i den runner'en og det skiltet sønnen deres hadde på seg? :)
Skrevet av Veronica   kl.22:09  @ 20.03.2015
Jeg laget alt i serbia :)
Skrevet av Mia 24   kl.20:46  @ 21.03.2015
Hvor er dette hen? Nydelig :)
Skrevet av Anajob   kl.19:53  @ 22.03.2015
Ok, takk :) hvor i Serbia? Firma som lager det? Skal gifte oss i Bosnia neste sommer og har venner i Serbia :)
Skrevet av Veronica   kl.06:33  @ 23.03.2015
Beograd ;)
Skrevet av Anajob   kl.08:18  @ 02.04.2015
Ok, takk for svar :) men husker du hvem i Beograd lagde det for dere?Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits