Mobbing på nettet...

Kjenner jeg blir litt provosert, når jeg leser alt som skrives om Rannveig Heitmann i norske medier og på facebook, etter at hun uttalte seg om at hun kun kjøper dyre merkeklær til barna sine. Ja, hun sier ikke alltid de smarteste tingene til medier eller på bloggen, men hun er jo glad i barna sine, og vil kun det beste for dem. Alle foreldre må få lov til å feile, og ingen foreldre i hele verden gjør alt riktig hele tiden. At hun sier at det er mange som er missunnelige på henne fordi hun har råd til å kjøpe slik ting, er nok hennes måte å takle alt det negativet. Faktumet er at det FAKTISK finnes flere som er misunnelige på henne. Folk som gjerne ville hatt hennes inntekt, og det med å bare oppdatere bloggen en gang i blant. Jeg skal ærlig innrømme at etter å ha sett en episode av Charterfeber, synes jeg ikke hun virket som den skarpeste kniven i skuffen der og da, men medier vinkler alt slik de vil, og hun er da ingen dårlig person av den grunn! Trolig er hun viten om all den negative responsen som hennes uttalelser bringer, og er klar for å ta imot all oppmerksomheten hun får.

Det verste er at folk rett og slett skriver at hun aldri burde fått barn, at hun burde gi barna fra seg, at hun er hjernedød, burde blitt rapportert til barnevernet and so on. Hun har på ingen måte sagt at de som ikke bare kjøper merkeklær er dårlige foreldre... Så hvorfor skal vi kalle henne det? Alle har rett til sin mening, men saker som dette blir dratt for langt, og går langt over grensen til mobbing! Mange skriver at Rannveig er med på å oppfordre til mobbing ved å gi barna kun merkeklær, slik at de liksom skal være "bedre enn andre",.. Men er det bedre å skrive ren dritt om andre på nettet da? Really?? Voksne mennesker burde vite bedre..

Selv synes jeg H&M og Cubus har mange flotte barneklær, og det er på slike vanlige butikker jeg kjøper mine barns klær.  Men jeg har også kjøpt plagg med merkeklær til dem. Slike ting som de gjerne ikke vokser ut av på 1 2 3. Det må da være opp til hver og en hva man velger å gjøre.

Og så må vi ikke HATE alle som KUN kjøper merkeklær til barna sine. Da tror jeg like godt man kan starte hatingen av halve Hollywood, alle de beste fotballspillerne i verden, alle de hotteste artistene og andre rikinger. Det er vel ganske så normalt blant dem. Eller hva?? Ja, man kan irritere seg over uttalelsene på enkelte personer, men man kan ikke hate noen fordi de kun kjøper merkeklær...

Ja, nå får jeg vel og en hel del haters etter å ha "støttet" Rannveig.. Det jeg skal frem til er at man må slutte "mobbingen" av offentlige personer !!

Nå er det klart for tv-kveld, god mat og kos på sofaen, mens mine 2 små sover søtt ♥ Håper dere alle har hatt en fin helg!

(For litt flere oppdateringer kan dere legge meg til på min nye istagram om dere vil, MISSVERONICAROV)


Skrevet av theresekristina   kl.21:59  @ 24.11.2013
Eg er faktisk HEILT 100% enig med deg! Bra noken endelig skreiv det innlegget.
Skrevet av helseklassen1hea   kl.22:15  @ 24.11.2013
hater mobbing!! du har en veldig fin blogg synes vi, og vi lurte på om du kunne ta en tit innom vår blogg? vi har nettopp lagt en en morsom video :))
Skrevet av Veronica   kl.22:31  @ 24.11.2013
helseklassen1hea: takk!! will do :)
Skrevet av Veronica   kl.22:31  @ 24.11.2013
theresekristina: godt å høre :)
Skrevet av    kl.22:36  @ 24.11.2013
Syns rent generelt at det er mye drittslenging om disse unge mødrene på nett, og er villig til å tenke at mye av det faktisk er i ren misunnelse, forutenom at veldig mange der ute liker å kaste dritt om andre, istedenfor å feie for sin egen dør.... En får være fornøyd med slik en er, når en ikke ble som en sku, eller noe :P
Skrevet av Veronica   kl.10:29  @ 25.11.2013
Anonym: ja, det synes jeg og!
Skrevet av Stine   kl.11:10  @ 25.11.2013
Greia er vel å lære barna sine og sette pris på de små ting. Lære barna at en prislapp eller merkelapp ikke har noe å si. Der synes jeg denna dama sa mye smart. Beste bloggen jeg har lest på lenge. Bør leses!!! http://monstersnupp.blogg.no/1385046535_parkdress_til_5000_kr.html?fb_action_ids=10151897360994934&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B245888762234707%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5DWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits