Påskestemning in tha house..

Nå begynner jeg faktisk å få litt påskestemning. Men for oss starter ikke påsken for real, før til torsdag. Da reiser vi på hyttetur med kidsa og gode venner. Angelica og Antony kommer til å storkose seg! Gleder meg til å fylle handlekurveENE med mange herlige middager, godis, gode frokoster og annet digg. Når vi kommer på hytta skal kidsa få lete etter hvert sitt påskegg, og så begynner kosen. Det er så lenge siden vi har vært på hyttetur, så det blir koselig! Om bare disse dagene kan gå foooort!!

Morgenstund med mine rugrats ♥

Idag skal jeg, Angelica og Antony bare finne finne på masse hjemme, og til kvelden får jeg middagsbesøk ♥ Det er så deilig vær her, så vi må nok ut en tur og. Ønsker dere alle en super fin påske. Slipp alle problemer, og bare gjør det man skal i påsken, SPIS OG KOS DERE.(PS: facebooksiden min er det noe galt med, så det er derfor ikke det har skjedd noe der de siste 2 dagene. Tror det blir fikset idag. Finner facebooksiden HER)

Skrevet av Emilie-Therese ¢¾   kl.11:29  @ 23.03.2013
Ønsker deg en fin dag og en riktig god påske! :)
Skrevet av    kl.13:01  @ 23.03.2013
Hei! Kan du være så snill å fortelle hvor G star buksen til søte Antony er kjøpt? :-) Min lille Emil hadde blitt veldig fin i en sånn bukse! :-)
Skrevet av Veronica   kl.14:11  @ 23.03.2013
Anonym: den er kjøpt i utlandet desverre =/
Skrevet av iselinilsen   kl.16:25  @ 23.03.2013
ÅÅÅ, JEG DIGGER DEG
Skrevet av Veronica   kl.16:31  @ 23.03.2013
iselinilsen: god du er :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits