Spørsmålsrunden svar 1.

Hvor høy er du og hvor mye veier du akkurat NÅ? :) Ser amazing ut! Takk! Jeg er 162 og rundt veier ca 51..Går litt opp og ned :)

Hvordan er jobben og utdanningen din? Jeg har bare almenn økonomi utdanning, og noen ekstra kurs etter det. Jeg har lært det meste jeg kan ved å bare prøve, og har nesten aldri lest meg til det. Det siste året har jeg jobbet med telecom, og holdt styr på mye økonomi, søknader, og arbeiderne i firmaet.

Hvordan ser en normal dag ut for deg? Det varierer faktisk helt sykt. Dagene er aldri like her igården!

 Beskriv deg selv med 3 ord? Sta (Jeg gir meg aldri), Kontrollfreak (jeg planlegger alt) og ærlig (sier som regel meningene mine uansett)Vil du ha flere barn i framtiden? Hmm, både ja og nei. Men det blir nok en liten baby til en gang.

Hvordan ser ditt drømmebryllup ut? Det skal være ekstremt detaljert. Alt i fra invitasjonene, dekorasjonene, kjolen, kakene, maten... ALT skal matche! I tillegg må de ikke bli for høytydelig. Ingen ekstremt lange taler og sånt.

Kan Asle beskrive deg med 3 ord? Tipper han hadde sagt sta iallefall ;) edit: Han svarte vanedannende, nydelig og omsorgsfull ! Det var et søtt svar synes jeg ♥

Gøy å være mamma ? Utrolig gøy! Ville ikke byttet det mot noe!
Hvor et barnene dine når du et ute med jentene ? Hos Mamma eller aupairen.

Drømmer du mye? Alltid!

Hva var den siste drømmen du drømte? Jeg drømte jeg skulle være med i et slags idolshow, og så mistet jeg stemmen og fikk ikke ut et ord.

Er du glad i godteri? :P jeg er altfor glad i godteri, og får abstinenser om jeg ikke får sjokolade på hver dag.

 

Har fulgt bloggen din lenge, og jeg har alltid lurt på hvordan du var som gravid. Har du noen bilder fra du gikk gravid? :) Ikke her desverre, men mulig jeg har noen på en harddisk i Vennesla.

Liker du å feste ? Det er alltid gøy å ut med jentene! Jeg er utrolig heldig som har mange gode venner!Hva er din naturlige hårfarge? Jeg er veldig mørk i håret faktisk, og blir bare mørkerer og mørkere. Jeg er egentlig finest med mørk hår, men jeg klarer bare ikke å style det da.

Gjør du noe for å holde deg slank? Føler at du spiser utrolig mye snop, men forsatt er like tynn :-P! Nei, jeg trener ikke en dag i året. But it is about to change...

Hva gjør dere med handling av mat osv? Handler dere en gang i uka, eller tar dere det på sparken hver dag? Vi handler mye på en gang, gjerne for 4 dager. Men dersom vi trenger noe går vi bare på butikken igjen.

Kan du legge ut en typisk ukesmeny hos dere? Vi spiser utrolig variert. Biff, svinekjøtt, kylling, karbonadekjøttdeig og laks. I tillegg har vi MYE grønnsaker hver dag, og spiser for det meste fullkornspasta og ovnsbakte poteter. En gang i uken har vi gjerne ris eller fløtegratinerte poteter. Sauser varierer også mye. Jeg kan ikke huske sist vi brukte en ren torosaus. Alt for lite smak!

Blir du fort sjalu? :-) Mener du om jeg blir fort sjalu på Asle? Isåfall er svaret nei. Vi stoler VELDIG på hverandre, og er begge helt mot utroskap.Jeg liker inleggene om sminke veldig godt! kanskje også vise litt åssen du legger øyesminke? hadde hvertfall vært veldig spennende! vil se mer av sminketipsene dine. kanskje også hår? du ser i hvertfall utrolig bra ut! Takk for det. Jeg har lovet å blir litt flinkere til å videoblogge sånne ting.

Skrevet av A.E   kl.20:11  @ 22.03.2013
Likte svarene dine! :-)
Skrevet av Marte Skålevik   kl.21:01  @ 23.03.2013
Fader, for et nydelig hår du hadde da!! Misunnelig :DWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits