Jeg prøver iallefall...

Det har blitt så vanvittig mange jentekvelder i det siste, and i love it! Hele helgen var stina på besøk. Mandag kom Renate på besøk, og ikveld kommer Gina. Koselig! Gina skal hjelpe meg å fikse håret litt. Jeg må flytte extensionenet opp, ettersom jeg faktisk har hatt det på i 1,5 mnd.

Bare så det er sagt så lagde jeg faktisk sunn middag idag. Ble ganske godt og til og med. Jeg prøvde å lage hjemmelagd guacomole og, men eh.. Smakte dritt! Om noen har linker til gode sunne middager, så må dere gjerne sende meg dem. Afterall, det er ikke bare bare å skulle lage über sunne middager hver dag. Tror jeg må invitere jentene på middag til helgen, bare for å glede meg til den hjemmelagde brunsausen. Hihi..


A little inspiration to myself..

Jeg lurer på hvor lenge denne "har lyst til å være sunn" perioden varer denne gangen!

Skrevet av MariHelene   kl.00:04  @ 20.03.2013
Det er ikke så store endringene man trenger å gjøre for å få et litt sundere liv. Jeg regner med du er som jenter flest og helst ikke vil leve på en streng diet. Prøv heller å få inn mer frukt og grønt i hverdagen. Det er alltid like overaskende hvor mye man kan kose seg med oppkutta fruk. Eller grønnsaker og dipp :)
Skrevet av Rebecca   kl.02:40  @ 20.03.2013
Grill kyllingfillet i ovnen med ønsket krydder, kjøp brokkoli og blomkål grateng på Rema 1000 og wok grønnsaker ved siden av (jeg pleier og bruke brokkoli, squash, gulrøtter, rødløk, og gul/grønn/rød paprika).. Det er kjempe godt! :)
Skrevet av    kl.07:40  @ 20.03.2013
Oppskrift på NYDELIG guacomole:

Først kjøpere du 1 hel guacomole i kjøkkenmaskin/stavmikser,eller mos den for hånd. Tilsett 1 eggeplomme,en klype salt,litt sukker og en klype pepper. Deretter en teskje solsikke-olje. Smak til med litt saft fra en sitron. :-) Denne er fantastisk god. Likte ikke guacomole FØR jeg smakte denne. Etter det,er jeg hektet. Utrolig god sammen med kalv,eller lam,svisker og grønnsaker.
Skrevet av Christina Fredvang   kl.08:25  @ 20.03.2013
Verdens beste hjemmalaget Guacamole:

GUACAMOLE : 2 avacado, litt lime evt. sitron. Noen cm rød chili (ta ut frøene) 1/2 liten løk, 1-3 fedd hvitløk etter smak. 1 liten tomat , salt. Finnhak løk, hvitløk, , tomat og chili, ta og mos opp avacadoen og bland i det som du har hakket. Rør litt med en gaffel og ha i salt, pass på så det ikke blir for mye. Ha sitron saft oppi tilslutt og bruk stenen i avacadoen oppi for å holde guacamolen fin..Du kan og blande inn litt rømme eller Creme Fraiche :-)
Skrevet av Veronica   kl.09:45  @ 20.03.2013
Christina Fredvang: takk for tipset :))
Skrevet av Kristine   kl.17:53  @ 20.03.2013
Jeg bruker å lage "fiskepakken" eller "laksepakken". Legger folie i en ildfast form, litt olje oppi, og så fiskefilèt med fiskekrydder på. Deretter har jeg bare over alt av frosne grønnsaker jeg har i hus (brokkoli, blomkål, gulrøtter, rosenkål), samt at jeg skjærer opp litt paprika også. Samler folien på toppen og setter i ovnen på ca 200 grader. Steketiden varierer fra 20 - 40 min alt etter om fisken er frossen eller ikke. Jeg bruker også å lage potetbåter med masse godt krydder på ved siden av. Serveres med mager kesam til :) Dette er kjempegodt! :D
Skrevet av Veronica   kl.21:10  @ 20.03.2013
Kristine: takk for tipset :)
Skrevet av Wanja   kl.17:34  @ 22.03.2013
Oppskrift på en kjempegod middag! :)

Du trenger: Kyllingfilè (ca 3/4 stk), creme fraice, fløte (krem er bedre enn mat fløte synes jeg), 1-2 fedd hvitløk, 1/1,5 hønsebuljong.

Så steker du kyllingen og krydrer godt.

Saus: Ta creme fraice, fløte, finhakket fedd hvitløk og hønsebuljong i en kasserolle og la dette koke opp.

Når kyllingen er ferdigstekt tar du den over i en ildfast form og heller sausen over. Ha ost på toppen! Sett det i ovnen (200grader i ca 15-18 min.)

Brokkoli, ris, baguetter osv er godt å ha ved siden av :)
Skrevet av Veronica   kl.18:16  @ 22.03.2013
Wanja: Takk for tipset, men det var ikke så sunt da =/ men jeg lager nesten likedann selv, knall godt :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits