Svar fra spørsmålsrunden..

Følte du at dere var klar for et barn da du blei gravid? Fikk rimelig sjokk da jeg ble gravid, og var vel ikke helt klar der og da. Men så skal man jo gå gravid i 9 mnd, og har plenti av tid på å bli klar. De 2 siste mnd var jeg SUPER klar. Hihi..

Hvor lenge hadde dere vært sammen før du blei gravid? Hmm.. Ikke lenge. Vi flørtet med hverandre første gang i mars. Kjøpte hus i september, og ble gravid i desember.

Trives du med å bo i Stavanger :-)? Veeeldig !!

Hvor ser du for deg at du vil bo i framtiden, Vennesla eller Stavanger?
Vanskelig, på mange måter Vennesla, pga Mamma og venner. I tillegg har vi barndomshjemmet til kidsa der. Jeg føler at om ungene begynner på skole i Stavanger, kan vi aldri reise tilbake. Men så trives vi enda bedre i Stavanger. Mulighetene er større her. Mye mer å finne på, og menneskene er frie, herlige og tar alle godt imot. Det ser nok ut til at vi blir værende i Oljebyen ja! Dessuten hadde jeg virkelig slitt med å reise fra alle vennene mine her..

Åssen type brudekjole ser du for deg at du vil ha? (Ballkjole, havfrue osv) Det blir ikke en vanlig brudekjole, foråsidetsånn!

Hvis du kunne valgt en plass i hele verden vor ville du dratt da? Mexico!!

Nevn tre blogger som du liker best! Oi, det er vanskelig. Jeg er daglig innom Kissie sin blogg. Hun blogger mye, og det skjer stadig noe nytt i hennes liv. Fotballfrue har jo den mest gjennomførte bloggen som finnes. Lene orvik sin blogg liker jeg.. Hmm, Marthe Borge er også vanvittig flink.

Hva er det beste som Angelica og Antony vet og spise? Til middag?, I såfall digger Angelica laks-middag og kjøttkaker, Antony er likedann, men har mange favoritter.

Trives de i barnehagen? Det gjør de så absolutt. De er i en fantastisk flott barnehage. Her er bilder fra deres første uke i barnehagen.Kjempe glade fordi Asle skulle være med på innkjøring i barnehagen, for første gang ♥

Hvilket fotoredigeringsprogram bruker du? :-) Jeg redigerer ikke bildene.. Legger den inn i pixlr, og setter på kant og av og til et layer.

Hvis du fikk et barn til, hva ville du kalt han/hun? Jente, Må være Jessica, Mariell eller noe slikt. Gutt er verre.. Jeg synes Michael Andre er fint, og så passer det til Mads Antony. Men Asle liker det ikke. Guttenavn er vanskelig synes jeg.

Når skal du gifte deg? Mest sannsynligvis sommeren 2014.

Hva er det beste med Asle? Han passer alltid veldig på meg, og er livredd at noe skal skje meg eller barna. I tillegg er han 100 % til å stole på! Og det beste, er at ha forguder Angelica og Antony over alt!!
 Hvordan møttes du og Asle? Fylla har skylda.. Haha, desverre er det ofte sånn. Etter det førte det ene bare til det andre. Vi var ganske sikre på at det var oss to, veldig fort!

- er du lykkelig? Yes, I am!

- hva er du mest fornøyd med, og minst fornøyd med, med deg selv ? (Kropp, utseende) Shit, jeg HATER slike spørsmål. Er vel ikke akkurat den personen med mest selvtillit. Jeg hater lårene, men er fornøyd over alt jeg lett holder meg tynn.

- kunne du hatt et innlegg med (evt videoblogg) der du viser dine topp 10 i klesskapet? Maybe, jeg skal prøve å bli litt flinkere med disse videobloggene. Kommer perioder der det er knall gøy, og peridoder der det ikke er.
Husk at jeg har facebookside til bloggen, Lik den gjerne HER.

Skrevet av Kaisa Elise   kl.13:46  @ 01.02.2013
kjempefine spørsmål og svar :)
Skrevet av Hennie Lyngstad   kl.14:25  @ 01.02.2013
Fine svar :-) og pen jente!
Skrevet av Helen   kl.16:54  @ 01.02.2013
:) kan du fortelle litt i innlegg om hvordan du fikk så mange gode venner i Stavanger?:) kjente du mange av de før osv?
Skrevet av Veronica   kl.21:06  @ 01.02.2013
Helen: orker ikke i et innlegg, men jeg hadde mange fra før, og fikk bare enda flere da jeg flyttet :)) stavanger folk er mye mer åpne for nye mennesker :)
Skrevet av Veronica   kl.21:06  @ 01.02.2013
Kaisa Elise: :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits