Måtte bare friste litt...

Bare for å friste dere litt, så må jeg fortelle dere at jeg akkurat har lagd marinert kalkun, glaserte ovnsbakte rotgrønnsaker, hjemmelagd brunsaus og poteter. Skikkelig julemiddag smakte det! Og kalkunen ble perfekt. Saftig og god, siden jeg penslet den hele veien med løk og margarin. Glaserte rotgrønnsaker MÅÅ bare prøves!! Den kan lages på mange måter, men tenkte gi dere oppskriften en annen dag. Nå er jeg iallefall i godt gang med å finne ut what to make for new years ♥

Anyways.. I de siste dagene, har jeg sett på uttallige sminkevideoer på youtube. Jeg digger disse videoene der kjendisenes makeup-aritster legger ut sine tips. Og mest av alt elsker jeg når de highlighter og lager linjer i ansiktet. Anbefaler alle å se Mario sine sminkevideoer (makeup artisten til Kim Karadashin). Som dere sikkert har fått med dere, er jeg en stor fan av sminke !! Det siste året har jeg brukt flere av hans sminketips, og det funker som bare det.

Da vi var på Kvadrat igår, kjøpte jeg inn en hel haug med ny sminke fra GinaTricot. Har aldri prøvd merke før, men det er alltid gøy med noe nytt, selv om det kanskje ikke er det beste merke.

Imorgen skal jeg definitivt prøve alt ut ♥

Skrevet av Hanne Presthaug   kl.16:53  @ 12.12.2012
Heldig!
Skrevet av HegeKristin   kl.19:44  @ 12.12.2012
så gøy! :)
Skrevet av M a l i n   kl.19:52  @ 12.12.2012
heldigWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits