Vår fremtid..

I det siste har jeg sett mye i media, om barn som blir rammet av sykdom og ulykker. Det går veldig inn på meg, ettersom jeg selv kræsjet for noen måneder siden, med begge barna i bilen. Heldigvis kom alle seg trygt ut av dette, uten så mye som en skramme. Hadde vi truffet 1 sekund senere, kunne det ha gått riktig galt. Jeg er evig takknemlig !!!

Hvis noe skulle skje oss voksne, er vi som regel forsikret privat, gjennom jobb eller på andre måter. Men hva om noe skulle skje våre barn?? For bare en uke siden, fikk jeg vite hvor mange barn som faktisk IKKE er forsikret på noen måte.  Mer enn en halv million norske barn mangler forsikring. 1000 nye unge blir faktisk uføre hvert år! Det er mange det! Mange av oss tror det offentlige ivaretar barna, og misledes av at barn i Norge er dekket av en ulykkesforsikring gjennom skole, SFO og kommunale barnehager. Men disse ulykkesforsikringene utbetaler ingenting om barnet blir sykt. Det kan bli en smertefull overraskelse om sykdommen først rammer.Dnb har kommet med en ny forsikring, som jeg mener alle bør ta en titt på. Det nye produktet til DNB dekker ikke bare ulykker, men også sykdom, noe som er svært viktig. Og dette til en minstepris på 125 kroner måneden. Det er så lite som 5 kroner daglig.

Etter at jeg kræsjet, er jeg ikke en gang i tvil om at alle bør ha forsikringer, også barn. De er vår fremtid og vårt alt. Om noe skulle skje barna mine, ønsker jeg hvertfall ikke å ha et problem som økonomi i tillegg. Anbefaler dere alle til å klikke dere inn HER for å lese mer om dette.

I tillegg har jeg noen andre gode nyheter. Akkurat nå tilbyr Dnb GRATIS spedbarnsforsikring. Om noe fælt skulle skje babyen din, kan dnb dekke opptil 600 000 kroner, ved medisinsk indivaliet ved ulykke. HER finner du mer om det.

Håper dette var en liten vekker for dere med små barn eller søsken. (Dette innlegget skrevt med egne ord, men i samarbeid med Dnb forsikring).

 

Skrevet av vemo   kl.15:38  @ 30.11.2012
Kjempe bra blogg! God helg. bra skrevet!

Hadde blitt kjeeempeglad om du kommenterte tilbake :)
Skrevet av rasmusmamma   kl.22:01  @ 30.11.2012
Hej :)

Vad är det viktigaste för dig i livet ?

Kram
Skrevet av Helene H. Vinnes   kl.22:07  @ 30.11.2012
Du sier noe der.. Bra skrevet!
Skrevet av Veronica   kl.10:01  @ 01.12.2012
rasmusmamma: Barna mine såklart :))Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits