If you only knew..

I det siste har det vært helt a vanvittig med dødsfall, selvmord og drap. Jeg får helt vondt av å lese avisen, og skulle egentlig ønske jeg bare lot være. Før var mord i Norge en ting som skjedde en sjelden gang i blant. I de siste ukene har det vært i avisen omtrent hver eneste dag. Jeg merker at jeg har blitt mer redd for både meg selv, og alle mine kjære ♥

Er det noe vi må lære, så er det iallefall å ta godt vare på venner å familie. Man vet aldri hva morgendagen bringer. Fæle ting skjer ofte de alle beste menneskene.

For noen dager siden fikk jeg mail av en ung jenta, som opplevde å bli "mobbet" på bloggen sin. Hun opplevde det som veldig hardt, og var langt nede, VELDIG langt nede. Skummelt synes jeg slikt er! Jeg kunne ikke gjøre så mye annet, enn å be henne ikke bry seg om disse stygge kommentarene hun får. Vanligvis er det KUN et tegn på sjalusi, og hver eneste blogger opplever akkurat det samme. Jada, man kan lett si "så slutt å blogg da", men hva om det også bringer glede til bloggerene... Skal 1 person da få ødelegge det? NEI!! Har dere ikke lest historien om den 15-16 år gamle jenta som nylig tok sitt eget liv, på grunn an nettmobbing?? Forferdelig!!

Det jeg ikke klarer å forstå, er hvorfor mennesker er på denne måten. Det kunne aldri falle meg inn å gjøre alt jeg kunne for å bryte ned en person. Føler DU som skriver sånt deg bedre, ved å rakke ned på andre?? Da har DU isåfall et stort problem!! Jada, som alle andre bloggere, opplever jeg også kommentarer fra personer som "liksom er anonyme". De er rett og slett feigere enn feigest. De legger en kommentar igjen på bloggen, for å rakke ned på blant annet meg. Vel, jeg er 26 år, og har opplevd nok til å le av det, og tenke "jeg er bare så mye lykkeligere enn deg jeg"! Jeg har en tro på at de som selv har det bra, har ingen behov for å gjøre andre lei seg. Heldigvis får jeg slike kommentarer veldig sjeldent, og er heldig i forhold til mange andre.

Om man misliker en person, er det ikke bedre å la være å lese bloggen da ?? Well, they wont! If she is jealous, she CARES ! Slike mennesker finner deg for interressant, og klarer ikke å la være å se hva som skjer i livet ditt. På facebook, blogger eller annet. Igjen, det kalles sjalusi!! Haters will broadcast your failure, but whisper your success!!

Det som plager meg, er personer som gjør dette mot unge jenter, eller personer som faktisk ikke har en indre ro, og ikke klarer å takle disse personene. Hva om du skriver en slik kommentar til en person som er på nippet til å kante, så er DIN kommentar akkurat den som gjør det. Jeg følte bare for å skrive et innlegg om dette, rett og slett fordi jeg får svært ofte mail, og leser om mennesker som opplever slik nett-mobbing, både på internett eller blogg. Jeg synes bare det er så feigt, og urett. Man skal alltid være forsiktig med slike ting, og spesielt om man ikke kjenner personen man skriver det til.

Nå som det skjer så mye fæle ting, også her i "en gangs så trygge Norge", er det mye viktigere å spre snille og gode kommentarer og meldinger til andre. Slike ord som gjør andre glad. Om man har noe stygt å si, så hold det heller inne. Og om DU er en av dem som føler deg bedre av å være en såkaldt mobber, så skal du vite det at det er DU som har et problem, det er DU som ikke er lykkelig med deg selv, og det er kun DU som får problemer av å snakke stygt om/til andre !!

Skrevet av Malin & Yvonne   kl.16:44  @ 25.10.2012
Det er virkelig sant det du skriver, kunne ikke vært mer enig! :)
Skrevet av Marte   kl.17:48  @ 25.10.2012
Bra skrevet, er helt enig i det dy skriver :)
Skrevet av    kl.18:28  @ 25.10.2012
Veldig fint skrevet Veronica! Det er sant som du sier i "den en gang trygge norge" Liker bloggen din veldig godt! Du skriver mye bra og virker som en veldig god mor!
Skrevet av M.   kl.19:06  @ 25.10.2012
Helt enig jeg føler meg bedre når jeg bruker tid på og vere snill mot andre selv om jeg har sykt dårlig selvtillit og slitt med selvskading så vil jeg gjøre andre glad jeg holder meg anonym men viser tillit,smile to the world and the world smile to :)) ha en fin dag/kveld videre ! :)
Skrevet av Hedersmykker (   kl.20:12  @ 25.10.2012
APPLAUS!!

Alle bør lære seg (og praktisere) "Kardemomme By-loven", synes jeg (:
Skrevet av Hanne   kl.20:13  @ 25.10.2012
HanneMellegaard kl.1906

Mellegaard solismellegaard

HanneMellegaard solis
Skrevet av Majsol   kl.20:13  @ 25.10.2012
Bra skrevet!:)
Skrevet av Dorthea Olsson   kl.20:27  @ 25.10.2012
Jeg er helt enig! er helt forferdelig. Skjønner ikke at folk kan holde på sånn. man har det jo så mye bedre med seg selv hvis man er snill mot andre.
Skrevet av Followchrist   kl.20:40  @ 25.10.2012
Hei!litt random info her men viktig info med tanke på tiden vi lever i.

Kjenner dere nådegaven? For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.(John 3:16)

Vi har gjennom Jesus blitt gitt evig liv. Vi trenger bare ta imot. Alt vi må gjøre er å bekjenne våre synder for Han, be om tilgivelse og invitere Han inn i vårt liv. Jesus er til for alle og venter på enhver som kommer til Han.Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.(John 14:6). Jesus er den eneste veien til himmelen. Han kommer en dag vi ikke venter det. Han vil vi skal være klare.Dette er såklart et valg bare en selv kan ta.Vi bør stille oss spørsmålet:hvor vil du tilbringe evigheten? til refleksjon... Gud velsigne dere;)
Skrevet av Veronica   kl.10:28  @ 26.10.2012
Dorthea Olsson: For sure :))
Skrevet av Anna Charlotte   kl.22:03  @ 28.10.2012
Sant. Bra skrevet! ^^Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits