Spørsmålsrunde del 2..

Sommer eller vinter? Sommer, LETT! Men jula og desember er bare herlig!!
 
Hvilket språk hadde du på ungdommsskulen? Tysk, fikk faktisk 6`er. Haha..

Hvilke land har du vert i? Sverige, Danmark, Tyskland, Sveits, Østerrike, Belgia, Frankrike, Spania (Tenerife, Mallorca, Gran canaria osv), Kypros, Italia, Mauritius, Kenya (afrika), USA ( New York, Bahamas, Miami, Orlando, Fort Lauderdale), Finland, Serbia, Kosovo, Montenegro, Nederland, Tsjekkia, Luxenburg, Monacco, Hellas.. Guuud, nå husker jeg ikke flere, men jeg har vært ganske mange steder.

Hva er fav.maten din? Kalkun og mamma sin hjemmelagde saus!

Hva er fav.fargen din? Rosa :)

Yndlingsfilmen din :-)? Taken, garantert!!

Beskrive deg selv med 3 ord? Positive og negative? Jeg er sta, hissig og en kontrollfreak. Ellers er jeg målbevisst, lett å bli kjent med og hardworking.

Hva vil du gjøre med livet ditt videre? :-D Vel, reise mye, gifte meg, og håpe at mitt nye firma går bra.

Hvordan holder du deg så slank? Trener du mye? :) Nei, jeg skulle ønske jeg gjorde det. Men det skjer kanskje 1 gang hver 2 måned.

Kan du forklare hvordan du lager krøller i håret ditt? Jeg sliter med at mine krøller forsvinner med en gang :/ Jeg vasker håret en dag i forveien, uten å bruke noe i håret når det er tørt. Så krøller jeg det med mye spray.Hvor mye bruker dere på mat i mnd ca? Avhengig av hva vi kjøper til middag. Rundt 6000 kanskje, om jeg regner med bleier, såpe, shampoo og alt det der. Men det skal sier at jeg er en expert handler. Jeg har jo vært butikksjef på en Rimibutikk i mange år. Jeg planlegger hvert måltid veldig, og vet akkurat hva jeg skal ha, til hvilken pris. Om jeg vil kan jeg fint handle mat for oss 5, for 4000 kroner. Men vi vil gjerne ha kjøleskapet fullt til enhver tid, samt ha mye god mat og kose oss med.

Spiser du mye usunt? Jeg ser jo det på bloggen, men du er jo forsatt så tynn! :-P Heldiggris. Haha... Faktsik spiser vi IKKE veldig usunt. Vi spiser ordentlig frokost, middag og kvelds hver eneste dag. På bloggen viser jeg ikke det, da det er mye gøyere å vise godteri kveldene enn de sunne kveldene. If yah know what i mean. Jeg spiser en del godis på kveldene da.. Men det klarer jeg bare ikke å legge fra meg.


 
Om du måtte velge: Spise big mac i 4 uker, men da hadde du gått opp 10 kg. Eller spist brødskive i 4 uker, men da hadde vekten stått stille. Den er lett!! Skiver, garantert! Jeg liker ikke hamburgere og sånt på BurgeKing og McDonalds. Nå må jeg jo tilføye, at hadde jeg kun spist skiver i 4 uker, så hadde jeg lagt på meg masse. Brød er ikke akkurat slankende.

Har du det bra? For sure !!

Leser du bloggen til Lene Orvik? Du minner meg litt om henne i stil og skrivemåte. Ja, den leser jeg faktisk. Synes hun har en flott blogg! Jeg har faktisk fått høre det noen ganger før, men klarer ikke å se det selv.

Jeg har aldri skjønt hvorfor dere bor på to steder, kan du skrive litt om det? Vi flyttet hit i fjord, da Asle har fått omskolering, grunnet senebetennesle i hele overkroppen. Han studerer for å bli fotograf, på en skole midt i Stavanger by. Jeg var ikke helt klar for å gi slipp på Vennesla, så vi er der også så ofte vi kan. Vi eier jo et hus og slik i Vennesla.

Jobber Asle i tillegg til studiene? Hvis ikke, hvordan har dere da råd til å ha to hus :-O? Nei, han har fått omskolering, grunnet kronisk senebetennelse i hele overkroppen.
 
Hva er det beste med å bo i Stavanger? Alle vennene jeg har fått her. I tillegg skjer det ALLTID mye gøy her. Herlig plass rett og slett!Hvor liker du deg best, Stavanger eller Vennesla? Hmm.. Vel, elsker hjemstedet mitt Vennesla, men i Stavanger er mulighetene større. Mer shopping, flere ting å finne på. I tillegg til er menneskene her veldig imøtekommende. Selv om jeg liker Vennesla, og savner stedet masse, skal det siet at det er en bygd. Og som i bygder flest, er det mye sjalusi og baksnakking. Men også vanvittig mange fantastiske mennesker, som jeg er veldig glad i.


Åårrh !! Jeg savner dere snupper !! Like før jeg setter meg i bilen, og ta en helg hjemme i Vennesla ♥

Skrevet av smexymaja   kl.14:51  @ 19.10.2012
Bra svart :-)
Skrevet av Marte   kl.14:52  @ 19.10.2012
Bra svart :)
Skrevet av    kl.19:35  @ 19.10.2012
Siden du skriver "oss 5" mener du at hun au-pairen eller noe bor hos dere HELE tiden?
Skrevet av Veronica   kl.20:07  @ 19.10.2012
Anonym: ja.. men hun har veldig mye fri.. nå har hun hatt fri fra tosdag til mandag :)
Skrevet av siwogguro   kl.21:01  @ 19.10.2012
Kjempe fine svar :) Og kjempe fin blogg :D Kommentere tilbake? Er ny her på blogg.no :)
Skrevet av Tamira<3   kl.00:02  @ 20.10.2012
Kjempe bra svart! Men siden du godkjenner kommentarer (trenger ikke og godkjenne denne) eg bare lurte på kossen me kan festa det extension du har med mikroringer? Siden det såg litt vanskelig ut :) men du kan bare svara på facebook :D elske bloggen din! Klem ;D
Skrevet av Camilla   kl.21:46  @ 20.10.2012
Hvor kjøpte du kjolen me blonder ? :D
Skrevet av Veronica   kl.11:58  @ 21.10.2012
Camilla: Hvite: BikBok, Fersken: Asos :)
Skrevet av lailasfoto   kl.00:40  @ 27.10.2012
Du er virkelig ett stort forbilde. Drømmer om å kunne bli slank:)

Jeg har alt, verdens beste ektemann, vi har 6 barn, 3 barnebarn hus og biler, MEN jeg kunne virkelig ønske jeg ble 10 kg lettere..

har du gode råd, så tar jeg hjertelig imot :)'

klem laila :)
Skrevet av Veronica   kl.11:39  @ 27.10.2012
lailasfoto: takk, så koselig å høre :) jeg spiser variert, og slanker meg aldri. Tror heller på å spise mindre og trene mer når det trengs :)
Skrevet av lailasfoto   kl.19:24  @ 27.10.2012
Takk for svaret:) jeg har leddgikt,med mange operasjoner hvor jeg har måtte sette inn proteser i begge albuer, håndledd, alle fingrene,og har måttet fått spesiallagt sko fra OCH ortopedi pga bena er ødelagte av leddforandringer, så jeg kan ikke trene.Men er det noe mat eller annet jeg bør holde meg unna?

jeg drikker 1 1/2 liter pepsi max hver dag .
Skrevet av Veronica   kl.20:09  @ 27.10.2012
lailasfoto: desverre vet jeg alt for lite om sånt =( du bør nok spørre noen som har litt mer peiling :)
Skrevet av lailasfoto   kl.00:12  @ 28.10.2012
Oki :) Ha en fortsatt nydelig lørdagskveld ;)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits