Stakkars..

"Peace mamma!" Antony er så kul i ny timeberland genser og DC lue.

Idag har jeg, Angelica og Antony vært på dollys og koset oss, sammen med Gina, Renate og Natalie. Den hvitløksdressingen der er så vanvittig god !! Heldigvis spiste vi den hele gjengen, så jeg slapp å stinke hvitløk alene. Siden Asle lå syk hjemme,tok vi med oss litt pizza til han og.Kidsa koser seg alltid sånn sammen med Natalie. Og at det faktisk finnes et stort lekerom på Dollys, er bare genialt! Etter et par timer, var de super slitne begge to, og sovnet i bilen hjem.. as always. Stakkars, tror dere ikke Angelica også var full av feber da jeg bærte henne i seng. Nå har vi vært syke hele gjengen. Bank i bordet for at det holder med å bli syke en gang. (Håper ikke vi smittet resten av gjengen på Dollys).

Nå blir det kooos på sofaen med Asle. For en gang skyld klarer Asle å ligge i ro (og jeg må innrømme det er litt deilig, stakkars...). Han klarer vanligvis ikke å ligge i ro i 10 minutter ei gang, så jeg har planer om å utnytte kvelden til sofakos og film ♥

Skrevet av irene   kl.20:30  @ 09.10.2012
God bedring til dere:)den sønnen din er bare såå skjønn på alle bilder:)
Skrevet av Ninni   kl.21:08  @ 09.10.2012
Fin blogg! awww, så skjønn:)
Skrevet av silverpila   kl.21:37  @ 09.10.2012
Guuud så skjønn han er!:)
Skrevet av Nina - VINN 20.000 KRONER!   kl.23:49  @ 09.10.2012
Elsker denne bloggen! Ikke vært her så mange ganger, men skal bli fast leser. Blir alltid så inspirert av denne bloggen nemlig til min egen blogg. Om alle blogger på blogg.no var som din blogg, så hadde dette vært et mye bedre bloggested. Ikke bare fordi jeg synes er bloggen er god i seg selv, men fordi jeg også føler at du på en måte bryr deg litt om oss som leser bloggen din. Og det hjelper!

Så har jeg en ting å si om min blogg! Jeg har nå en ny konkurranse som du kan være med på. Denne konkurransen kan du vinne 20 000 kroner. Det er kjempe enkelt å delta, alt du gjør er å klikke på bildet, og så skriver du opp navnet ditt og e-posten din og så er du med! Så om du har lyst å vinne 20.000 kroner, så bør du skynde deg til bloggen min å se! Hadde også satt STOR pris på om du kunne delt denne konkurransen på bloggen din så andre også kan få delta <3 !!!!!! Tusen takk på forhånd!

Keep on bloggin' good, sistah!Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits