Sånn kan det gå...
What a day! Idag har jeg virkelig gjordt mye på en dag. Stod opp grytidlig, for å rekke flyet til Oslo. Flyfrokost er som vanlig ikke noe å skryte av, men det dugde. I Oslo fikk jeg se de nye kontorene våre, vært i møter og ikke minst lært meg litt bokføring. Jeg skal ta regnskapskurs, og lære meg å legge inn en del ting i regnskapet selv.

Flyet mitt hjem igjen, gikk klokken 20.00. Da klokken var 19.00 var jeg fortsatt i Oslo, og fikk en smule panikk. Altså, jeg skulle både ta toget til flyplassen OG komme meg gjennom flyplass-kontrollen for å rekke flyet. Guud for et stress! Det hjalp ikke akkurat at jeg hadde grise-høye hæler og hendene fulle. Ikke nok med at jeg hadde veske og pc fra før, men jeg fikk likegodt med meg en ny liten scanner hjem. Tro det eller ei, jeg rakk flyet med et minutts margin!

Da jeg kom til Stavanger, både blåste og regnet det. Flinke Veronica, hadde selvsagt parkert bilen så laaaangt borte som mulig. Ikke nok med det, men jeg måtte leite i nærmere en halvtime for å finne den. Til slutt var jeg så sliten i armene, at jeg holdt på å ringe Asle for å si at han måtte hente meg, fordi bilen hadde mystisk forsvunnet. Jenter på tur !! Tross alt, har det vært en fin dag i Oslo.

Skrevet av Marte   kl.14:59  @ 12.09.2012
Uff, bra det gikk fint til slutt da :)
Skrevet av Mona   kl.15:21  @ 12.09.2012
Hva jobber du med?
Skrevet av Navn   kl.22:26  @ 13.09.2012
Hvilket firma jobber du i? Navn?
Skrevet av RaversSpeech   kl.21:38  @ 18.09.2012
jaja :/ sånn kan det gå

fine bilder daWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits