Ta ansvar for ditt eget liv, og slutt å bry deg om andres...

Ok, nå er jeg litt lei av å høre om hvor bortskjemte barna mine er, hver gang de får noe, eller hver gang vi er   ute å finner på noe. Altså, dette er en blogg. På de fleste blogger så skriver man om innkjøpene man har gjordt, og hva man har gjordt.Dere må forstå at det er bare en pitteliten del av livet mitt dere får se på bloggen. Dere får se alt det fine, det rosenrøde. 

Ettersom jeg har barn så skriver jeg også da om ting vi kjøper til dem. Ville det vært bedre om jeg bare kjøpte ting til meg selv hele tiden?? NEI! Ja, barna våre har alt de trenger og enda litt til, men det er fordi vi har råd til det. De blir ikke bortskjemte av den grunn. Å være bortskjemt betyr ikke at man har mye eller får mye, å være bortskjemt er å ikke være takknemlig når man får noe, eller å bli sur om man ikke får noe. Slik er ikke våre barn. De smiler fra øre til øre hver eneste gang de får noe som helst. Kommer jeg hjem med yoghurt så smiler de som bare det. Når jeg sier nei på butikken, så går det helt fint. De finnes ikke bortskjemte, i en negativ forstand.Nå har det seg sånn at vi har råd til å kjøpe ting til barna våre av og til, i tillegg til at vi sparer penger både til oss selv og dem. Så til dere som sier at Angelica og Antony er bortskjemte fordi at de får leker eller klær..GET A LIFE! Missunnelse kalles det. Om du ikke har råd til å kjøpe ting til dine barn, så må det være ditt problem. Det verste jeg vet er når personer som ikke gidder å jobbe mye fordi de er late, klager over hvor lite penger de har (og nå snakker jeg overhodet ikke om de som ikke har mulighet til å jobbe). Jeg jobber hardt for hver eneste krone jeg tjener, og har ikke dårlig samvittighet når jeg bruker dem. Det kalles å leve livet! Jeg og Asle kjøpte hus da vi   var veldig unge, og har jobbet hardt for å få økonomien vår slik den er idag. Nå shopper vi, vi spiser alltid god mat, vi er ofte ute å spiser, vi finner på noe med barna nesten hver dag, og NEI jeg har ikke dårlig samvittighet for det i det hele tatt.
Tingen er at ofte finner vi på ting uten å bruke penger også. Man kan ikke sitte å vente på at noen andre skal gjøre deg lykkelig, det må man ta ansvar for selv. Jeg er heldig og har et flott liv med verdens beste lille familie, venner og jobb. Vet dere hva, jeg er heldig som har så mange snille lesere også!! Jeg er lykkelig jeg ♥


Skrevet av Ida   kl.17:17  @ 09.09.2012
Hehe uff.. Kommenterer man negativt på en blogg, er man visst både fattig, uten jobb og har et miserabelt liv. Vel, må nok skuffe deg og si at det ikke stemmer i mitt tilfelle. Så, nei, det handler ikke om misunnelse!;)
Skrevet av A   kl.17:30  @ 09.09.2012
Jeg er helt enig. Skjønner ikke at noen kan si at barna dine er bortskjemte, for det er de ikke.
Skrevet av HanneRemme- SyttiProsent   kl.17:31  @ 09.09.2012
Jeg synes ikke dere skjemmer bort barna deres i det hele tatt. Jeg mener at det er helt greit å bruke pengene slik som dere gjør, siden dere har råd til det. :)

Jeg har vokst opp slik som du beskriver dere bruker pengene deres. Jeg får det jeg trenger, og får lommepenger til å bruke det jeg har lyst på. Jeg vil ikke kalle megselv bortskjemt, men jeg kaller megselv kjempeheldig, for at familien min er så heldige at vi kan leve slik :)
Skrevet av Veronica   kl.17:36  @ 09.09.2012
Ida: øø.. what? du tok deg såpass nær av det ja! det er snakk om å rakke ned på andre, uten å vite hva man snakker om.
Skrevet av Christine   kl.17:39  @ 09.09.2012
Kanskje du burde få ungene dine inn i en barnehage !!! I stede for å dra med de på shopping !!!! De har dt bedre å være med andre unger viktig for utviklingen !!! Så ikke kom her å legg ut om at dere har så god råd. Når du selv får mange goder og penger bare på bloggen.. Du kaster Stein i glasshus !!!
Skrevet av Frida   kl.17:44  @ 09.09.2012
Jeg er helt enig, jeg får det jeg trenger, og hvis jeg ønsker meg noe kjøper jeg det av ukelønn, av og til spanderer mamma og pappa. Men jeg er ikke bortskjemt av den grunn. At noen kan være så idiotisk..
Skrevet av meg   kl.17:46  @ 09.09.2012
Heter ikke Antony egentlig Mads Antony ? og hvorfor sier dere bare Antony ?

råbra blogg !
Skrevet av Tina - Mamma til malin og gravid med nummer 2   kl.17:46  @ 09.09.2012
Hei Veronica:) De som sier at barna dine er bortskjemte er bare sjaluet for de ikke har det livet. Jeg har selv råd til å kjøpe det barna mine trenger. Husker jo bare i 2010 da jeg brukte 5000kr løpe av 1 uke på min elste datter og ho er ikke bortskjemt. Så jeg er enig med deg. Barn som setter pris på ting er ikke bortskjemte kun de som ikke tar nei for ett nei. Jeg var en av de. Vet hva jeg prater om :)
Skrevet av Adina   kl.17:48  @ 09.09.2012
helt enig. dine barn høres ikke bortskjemte ut i det hele tatt.

de kan virke sånn, men folk skjønner aldri at bloggen ikke er selveste hverdagen..

og livet deres er heller sikkert ikke bare en dans på roser..

syns du skal fortsette å gi dem det du føler for.. er jo bare gøy for dem, og sikkert enda gøyere for deg å glede dine små, når du kan! :)
Skrevet av julianogmamma   kl.18:00  @ 09.09.2012
Man lever kun en gang og inger har overlevd hittil. Og nyt livet. Kos deg med ungene og kjøp det du bil :) Får stadig høre in real life jeg da, at barna mine er bortskjemte pga sydenturer, trenignsleire, klesinnkjøp m.m

Men kjære..... hva ellers skal je ggjøre da? Spare til likskjorta? For den er det lommer i?? NEi!!
Skrevet av Rokaaia!   kl.18:01  @ 09.09.2012
Kjempe bra innlegg:) Jeg er helt enig!
Skrevet av okeyliksom   kl.18:10  @ 09.09.2012
Veldig godt skrevet! Er fast leser av bloggen din :-)
Skrevet av Veronica   kl.18:46  @ 09.09.2012
julianogmamma: Kunne ikke sagt det bedre selv:) man må kose seg mens man kan, plutselig er det for sent !
Skrevet av Veronica   kl.18:47  @ 09.09.2012
meg: Det stemmer :) det er bare lettere å bruke 1 navn enn begge :)
Skrevet av Veronica   kl.18:48  @ 09.09.2012
Christine: øøø...BÅDE antony og angelica går i barnehage!!! slike som deg, som ikke vet hva de snakker om, det er det jeg prater om :)
Skrevet av julianogmamma   kl.18:48  @ 09.09.2012
En vet ALDRI hva morgen dagen bringer, så lev som det er den siste hver dag :)
Skrevet av    kl.18:52  @ 09.09.2012
ENDELIG noe konstruktivt på denne bloggen. Begynne å poste noen av innleggene oxo eller?? Blir for dumt å bare poste 'du er så pen innleggene' også plutselig bare storme ut mot alle og enhver som har en mening om deg!! Godt å se at du har en ryggrad oppi alle 'se hva jeg spiser' 'trykke puppa oppi halsen' bilder og blogginnlegg :)) LOL
Skrevet av Veronica   kl.19:02  @ 09.09.2012
Anonym: Haha.. Ettersom jeg får frem ipadressen din, så skal du vite at jeg er akkurat like glad i deg som du er i meg :))) for det andre.. tror du må se nedover bloggen, fordi det finnes ikke noen puppa oppi halsen bilder :) og ja, jeg er utrolig heldig som har så mange herlige blogglesere som skriver mye fint til meg, det setter jeg veldig pris på. Daglig får jeg fine kommentarer, og VELDIG sjeldent kommer det en dritt-kommentar! ha en flott dag kjære solstråle
Skrevet av Veronica   kl.19:03  @ 09.09.2012
by Adina: ja, syns det er viktig at barna har det gøy jeg :)
Skrevet av Annette   kl.19:17  @ 09.09.2012
flott skrevet! :) Hva dere bruker pengene deres på angår dere og ingen andre :)
Skrevet av Veronica   kl.19:25  @ 09.09.2012
Annette: ;)
Skrevet av Anette   kl.19:44  @ 09.09.2012
Godt skrevet, Veronica;-)

Ser på kommentarene her at det var noen som følte seg litt truffet, haha :P

Stå på Veronica!! Å de nydlige barna dine da, ser ikke ut til å være noe bortskjemthet i dem :-D
Skrevet av Veronica   kl.20:02  @ 09.09.2012
Anette: Takk Anette, du er herlig :)
Skrevet av Nina   kl.20:15  @ 09.09.2012
Super innlegg!!:-D Og så sant!
Skrevet av Stayathomekaroline   kl.20:43  @ 09.09.2012
Det er sånn livet SKAL og burde være! :) Men der finnes nok mange der ute som ikke selv har muligheten til å leve et slikt liv, og da rakker ned på andre for å selv føle seg bedre. Istedenfor å gjøre noe med den situasjonen de har.

Stå på Veronica!
Skrevet av Camilla   kl.20:52  @ 09.09.2012
Det er helt normalt og kjøpe ting til barna sine. Og det er bare teit at dere sier at di er bortskjemte! Se på bildene av antony og angelica, se hvor glae di er. Det hadde jeg også vert vis jeg hadde så snille foreldre så kjøpe kler så di kan gå med. Eller leker. Det er jo kjempe kjekt for barna og få noe nytt og leke med av og til! Pluss det er kjekt og se dine egene barn liga gla som di.

Håper jeg kan få sånn familie som veronica når jeg blir voksen!

Elsker bloggen din! Nydelige familie du har :)) stå på!
Skrevet av Veronica   kl.21:18  @ 09.09.2012
Camilla: Takk camilla :) de er veldig glade alltid :))
Skrevet av Stine   kl.21:46  @ 09.09.2012
Herregud, detta handler da overhode ikke om sjalusi. Handler ting og tang til sønnen

min jeg og. Han har alt han trenger og mer til, MEN det handler

om å lære han at han ikke kan få alt han vil når han vil.

Jeg sier oftere nei enn ja til han. Derfor er det EKSTRA stas å

handle de få gangene jeg gjør det. Han vet nå at han kan ønske seg ting til jul :)

Du får heller skrive litt om de gangene dere er ute, uten å kjøpe noe til dem da! Virker nemlig som om de får ting hele tida. Også rett før bursdagen da gitt...
Skrevet av Veronica   kl.21:51  @ 09.09.2012
Stine: Slik er det her i hus også. men halloo.. vil du virkelig jeg skal skrive om hver gang jeg sier nei til barna mine på bloggen????? Det blir for dumt. Dette en en blogg, ikke en bok om barneoppdragelse!
Skrevet av anders   kl.21:56  @ 09.09.2012
helt enig! dersom man har noe negativt å komme med, kan man heller holde det for seg selv! stå på!
Skrevet av Nina   kl.21:57  @ 09.09.2012
Ja, Veronica, syns du burde blogge om hver gang barna dine får nei. Da blir sikkert dette en koselig blogg :P Herregud.... Sagt dette før, men; FOLK ALTSÅ! Noen har virkelig problemer.
Skrevet av Therese   kl.22:00  @ 09.09.2012
Jeg synes ikke smårampene virker bortskjemte i det hele tatt Veronica! Bortsett fra at de er bortskjemte på kjærlighet,som alle barn burde være :) Og hva vet vel folk, en blogg er bare en blogg, det er ikke hele livet til noen.

Blir så jævlig irritert over folk som skal "sette andre på plass". Ville heller være kjent for å være hun mora som "skjemmer bort" barna sine, enn hun som skjemmer de ut. Tenk å skrive sånn til andre folk. Tipper dere kommer til å føle dere bra når dere skal lære barna deres at det er stygt å mobbe!

Håper forresten vi kanskje kan treffes en gang dere kommer hit til Sørlandet igjen, gå i lekeland eller noe sånt?
Skrevet av Monja   kl.22:00  @ 09.09.2012
Hei Veronica :)

Bare forsett og vær deg selv og legg ut og skriv om ting du selv vil. Det finnes folk i dette landet som lever av å rakke ned på andre for og føle seg bedre selv,med andre ord sjalusi. Jeg selv kan ha en utrolig grå og tung dag mange ganger,helt til jeg er innom bloggen din og for se alt det koselige du legger ut og så mange varme smil det er på dere alle :) smilene deres kan varme på en grå dag :) Så stå på Veronica,du har en utrolig fin Blogg :) Klem fra Monja :)
Skrevet av Camilla   kl.22:37  @ 09.09.2012
Stine : Du stine atte alle familier er forskjellige. Du gjør de du syns e best for din sønn. Og veronica for hennes barn. Du er voksen så ikke driv og oppfør deg sånn mot andre. Veronica skriver det hun vil. Ikke koss du vil eller andre. Jeg syns veronica er en veldig god mor og bra rollemodell :)
Skrevet av L-S   kl.23:28  @ 09.09.2012
Man lever bare en gang, så lev mens du gjør det tenker jeg! Har man penger nok så hvorfor ikke bruke de på de man er glad i!? Jeg unner deg og dine alt godt og har full forståelse for at du skjemmer de bort litt nå og da. Det hadde jeg å gledelig gjort om jeg hadde hatt barn. Som du sier har dere stått på for de pengene dere kan bruke idag. Moro å følge bloggen om dere. Stå på videre, herlige du! Håper du får en fin uke :)
Skrevet av Stine   kl.07:18  @ 10.09.2012
Nei ikke det jeg vil du ska skrive om, men da må du jaggu tåle å få kommentarer også!! Det jeg mener:)
Skrevet av Veronica   kl.09:12  @ 10.09.2012
Monja: Takk skjønne deg :)
Skrevet av Veronica   kl.09:13  @ 10.09.2012
Therese : Det er vi såå klare for :)) lekeland it is :)
Skrevet av Veronica   kl.09:15  @ 10.09.2012
Stine: Da motsier du jo deg selv:)
Skrevet av Anne line   kl.19:38  @ 10.09.2012
Go Veronica!!

Er helt enig med deg. Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg behandlet mine barn på samme måte som deg (pengemessig). Det er du og Asle som vet hvor mye penger dere har, og hvor mye dere kan bruke. Mange blogglesere skulle nok gjerne ha hatt en oversikt over hvor mye penger osvosv alle bloggerne har.. Folk må lære seg å passe sine egne saker. Folk vet somregel mer om deg, en du vet selv!

"hey, I found your nose, it was in my business again" ;))
Skrevet av Celine   kl.20:15  @ 10.09.2012
Så bra innglegg, handler om prioritering og hva man selv velger å bruke pengene sine på :D
Skrevet av Sandra Marie   kl.22:15  @ 11.09.2012
helt enig! Nydelige unger :)
Skrevet av wa2wo.blogg.no   kl.22:22  @ 11.09.2012
Åh, herre.

Jeg blir så lei av at folk skal henge seg opp i slike ting som foreksempel barn og om de er bortskjemte eller ikke utifra en blogg. Jeg er også så lei av at alle tror at alt man ser på bloggen, er hundre prosent av livet til den personen, da tenker man virkelig ikke langt. Og unnskyld meg, men hva f har de med å gjøre om dine barn er bortskjemte eller ei? Det er bare så utrolig patetisk at jeg har ikke ord. Man blir dessuten ikke bortskjemt bare fordi man får mange goder i livet. Jeg var selv en av de ungene alle kalte bortskjemt fordi jeg fikk mye, men jeg har da aldri vært bortskjemt i den forstand og jeg har alltid vært utrolig takknemlig.

Det er så lett og slenge med leppa, eller tastaturet blir vel riktig å si. Jeg blir flau av folk.
Skrevet av myseecret   kl.22:39  @ 11.09.2012
Selvsagt er ikke barna dine bortskjemte. Og man blogger jo om de positive opplevelsene man har, og som regel ikke noe negativt. Så jeg skjønner ikke hvordan folk kan være negativ til å se på at dine barn inkludert deg har det superbra!

Stå på, og ikke bry deg om hva andre mener om denne saken.
Skrevet av aldrialene   kl.00:02  @ 12.09.2012
Hahaha, utrolig hva folk skal henge seg opp i. Enda mer moro er det med anonym som ikke ble fullt så anonym lenger ;-)
Skrevet av Camilla   kl.08:01  @ 12.09.2012
Det er bra ;)

ja ungene kommer først ! :) sånn er det her ogsåWidgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits