Kjøpt ny bil...

Skjønner ikke hva som er galt med meg idag. Lurer på om jeg begynner å bli syk, kriiise! Det har jeg ikke tid til. Det er sikkert bare en blåmandag, er nok bedre imorgen. Jeg skal iallefall få i meg et vitaminboost idag, for så å legge meg tidlig.

Prøvde ut det nye skjørtet mitt idag. Fant igrunnen ganske fort ut at jeg IKKE kan gå med det slik. Trenger en kul topp, belte og annet stæsj som tilbehør. Jeg får prøve igjen morgen. Neste gang jeg skal på shopping, blir det å kjøpe en hel haug med belter. Det har jeg virkelig mangel på.Desverre blir det nok en stund til neste shopping. FML.. Neida, grunnen er at vi akkurat har ruinert lommeboka og vel så det. Vi har kjøpt oss ny bil, BMW faktisk. Asle skal hente den på onsdag, iikkk.. Den skal styles ganske raskt, men det tar 2 uker før det er gjordt. Jeg bryr meg vanligvis ikke veldig om biler og slikt, it is not my thing. Men er jo litt gøy å ha en fin bil da. Nok om det..

Nå blir det tv-kveld og reparering av formen. Kos dere sweethearts ♥

Skrevet av Camilla   kl.21:54  @ 27.08.2012
Vi må få se bilde av gliset når dere får den da! :)
Skrevet av    kl.22:29  @ 27.08.2012
Først og fremst må jeg bare si at du er utrolig nydelig Veronica!! Jeg følger bloggen din hver eneste dag! kjempefint antrekk, du er forbildet mitt :) Ha en fortsatt fin kveld!
Skrevet av Veronica   kl.10:50  @ 28.08.2012
Anonym: ÅÅww, herlig kommentar å våkne til <3
Skrevet av Emma   kl.19:38  @ 31.08.2012
fint bilde :)
Skrevet av Renate   kl.21:59  @ 31.08.2012
Så utrolig flott du er! :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits