Dagen shoppingsinnkjøp..

Da var vi hjemme igjen, etter en koselig tur på kvadrat med Gina, Renate og Kidsa. Tro det eller ei,men Angelica var en engel idag, mens sannsynlig fordi hun synes det er super gøy å leke med Natalie (datteren til Renate).

Jeg har fått med meg hjem masse fint, og er riktig så fornøyd. Angelica også, fordi hun har fått sko, 2 skjørt og 2 gensere. Noe har hun iallefall arvet fra meg, Angelica synes shopping er knall gøy. Hentet forresten disse 2 putene i posten idag. E L S K med store bokstaver. Jeg digger dem, og skal bestille flere med en gang. H&M home..

Sant de var kule?? Ellers kjøpte jeg et hvit skjørt og en kjempe fin strikke-genser på Cubus. Genseren er så mye finere i virkeligheten, gleder meg til å ta den i bruk.

Jeg kjøpte også en ny sort bukse. Har igrunnen en del fra før, men denne falt jeg bare så for. Den ligner veldig den jeg gikk med idag (i skinn), bare at denne er i et godt stoff, og er derfor god å gå med. 359 kroner på ONLY.
Dette skjørtet kjøpte jeg på BikBok. Umulig å ta et fint bilde av det, man må liksom ha det på kroppen. Kjempe stilig på! Det har ikke kommet i butikkene enda, men om du spør, har kanskje noen av butikkene akkurat fått dem inn på lager. Jeg fant det nemlig på bikbok sin hjemmeside, og måtte bare spør etter det. Hihi.. Likte du noen av innkjøpene?

Imorgen kommer det også en hærlig genser i posten. Tror det blir yndlingsgenseren min dette året.I`ll show you tommorrow. Nå kaller tven og mitt over-fulle kjøleskap. Guud så mye god mat jeg har handlet idag. Skru på tv2 med en gang folkens, grey`s anatomy og privat praksis ♥

Skrevet av Pernille   kl.21:52  @ 21.08.2012
fint innkjøp :-)
Skrevet av Lauriiee - Kommenterer alltid tilbake :)   kl.22:09  @ 21.08.2012
fine innkjøp :-D
Skrevet av Caroline   kl.23:32  @ 21.08.2012
Åhh...de putene var mega kule!!!
Skrevet av monarra   kl.23:35  @ 21.08.2012
Å de putene var utrolig fine :)
Skrevet av EliseK   kl.16:36  @ 22.08.2012
Wow, fint!
Skrevet av Stine   kl.13:53  @ 25.08.2012
Hvor har du kjøpt det hvite bordet? Det var utrolig fint :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits