12 år og gravid, leserinnlegg !!

Idag tenkte jeg at det var på tide med et nytt leserinnlegg. Denne gangen har jeg fått en mail av en jente som snart er 20 år. Hun forteller om hendelsen som hendte henne for 8 år siden, og om hvor hardt det fortsatt er. Dette er virkelig en historie du bør lese, og ikke minst ta lærdom av.

Jeg var 11 år da jeg fikk min første kjæreste. Jeg var så forelsket! Han var 14 år, og var veldig kjekk. Vi var sammen i over 1 år, og trodde vi skulle gifte oss, få barn og hele pakken. Haha.. Da jeg var blitt 12 og han 15, mente han at vi skulle ha sex. Han fortalte meg at alle kameratene hans hadde sex med deres kjærester, så jeg følte at jeg måtte. Jeg hadde bare hatt mensen i noen måneder, så jeg tenkte aldri at jeg skulle bli gravid. Jeg trodde ikke det var mulig en gang. Så feil tok jeg. Månedene gikk, og mensen kom aldri. Likevel trodde jeg bare at siden det var mitt første år med uka, så kom det nok regelmessig. Venninnene mine hadde det slik.     Jeg følte meg mer og mer uvel, og hadde problemer med å komme meg ut av sengen på morgenen. Magen min vokste også smått, men jeg hadde aldri vært den tynneste jenta i klassen, så jeg tenkte ikke særlig over det. Ikke før jeg begynte å spy, hver eneste morgen. Selvfølgelig, jeg var gravid!!

Bestevenninnen min og jeg gikk til helsesøsteren, som raskt sendte meg  avgårde for å ta en test. Det var et faktum. Jeg var 12 år og gravid. Mamma og pappa ble også informert den samme dagen, men de støttet meg. De var selvfølgelig skuffet og lei seg, men visste at sinne ville ikke hjelpe i situasjonen vi var i.

Kjæresten min ble livredd, og stakk før jeg rakk å spør han hva vi skulle gjøre med barnet. Jeg som trodde det var kjærlighet med store bokstaver. Det var aldri noen tvil, jeg måtte ta abort. Hele verden kunne ikke vite at lille meg skulle ha barn, og aldri kom jeg til å klare å oppdra barnet heller. Heldigvis at jeg hadde en såpass fornuft. Jeg tok abort, og var ute av sykehuset samme dagen. Jeg tror jeg var for ung til å tenke så mye på saken, og glemte det ganske fort.

Nå er ting anderledes. Jeg er sammen med verdens beste person, og vi ønsker oss gjerne et barn.  Men jeg blir aldri gravid. Jeg vet at jeg er ung enda, og har mange år på meg, men jeg klarer ikke å slippe tanken " tenk om det var min eneste sjanse til å bli mamma, og så har jeg allerede kastet den bort!". Det er forferdelig og jeg gråter meg ofte i seng. Jeg sier det bare, bruk kondomer og ppiller, og aldri ha ubeskyttet sex, med mindre du har mulighet til å ta deg av et barn. DU kan også bli gravid!!Jeg synes det er sånn en tøff historie, og vet selv om flere som tenker samme tanken. De har tatt abort for mange år siden, og sliter nå med å bli gravide igjen. Vanligvis er det bare at det å bli gravid kan ta tid, og ingenting trenger å være galt. Likevel tror jeg det er veldig vondt å hele livet tenke på "jeg kunne hatt et barn nå...". Har du venner og familie slike ting skjer med, så må man bare støtte og hjelpe. Man kan ikke gjøre annet. Gjordt er gjordt, og kan ikke forandres. Man må bare lære av det !!

Skrevet av Synne Eilen Bråten   kl.22:53  @ 11.08.2012
off, det må virkelig være en forferdelig følelse for denne jenten. Virkelig noe å tenke over!
Skrevet av Sandra   kl.22:54  @ 11.08.2012
Fin historie :)
Skrevet av Julie Amundsen - inthislife.   kl.22:57  @ 11.08.2012
fint innlegg :P
Skrevet av rkmk   kl.22:59  @ 11.08.2012
herregud.. stay strong
Skrevet av Sara   kl.23:08  @ 11.08.2012
Tankevekkende historie<3
Skrevet av Maja   kl.23:14  @ 11.08.2012
Fin blogg♥
Skrevet av qquotes   kl.00:08  @ 12.08.2012
sterk historie! ;o å fysøren for en gutt!...
Skrevet av chewbacca (ikke star wars nerd)   kl.10:34  @ 21.02.2013
Fint og litt trist historie ble litt lei meg men hva skjedde med gutten og vis han gutten stakk av som

Det står er han den største @#$& #?@^# ?@^3*3 ?-^@ #*!/ (#^#"3;#:#;" noen sinne
Skrevet av    kl.00:09  @ 02.02.2014
Så skipt jeg skal bare ha sex med beskyttelse eller til etter utdannelsen min:p

HÅPER JEG, rømte han heimefra eller?Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits