"Hadde sex med læreren min.."

Tid for et nytt leserinnlegg. Denne månedens leserinnlegg, har jeg fått fra en 24 år gammel jente, som ønsker å være anonym. Jeg syntes det er viktig å få hennes historie ut, fordi det kan være en advarsel for andre jenter.

"Da jeg gikk på almenn på videregående, var jeg ekstremt opptatt av å få gode karakterer. Jeg ville bli noe stort. Lege, advokat, veterinær eller lignende. Bare 5`ere og 6`ere var godt nok for meg. I nesten alle fag var det null problem, jeg elsket jo alt ved skolen. Det eneste faget jeg sleit med var nynorsk. Jeg fikk riktig nok 4`ere og sånt, men det holdt ikke for meg. Da januar kom, tilbød læreren vår ekstra timer til de som ville. Det var så snilt av han, tenkte jeg. Vi var ikke mange i klassen som tok i mot tilbudet, og vi ble færre og færre elever for hver gang. Til slutt var det bare jeg igjen. Læreren vår var bare 34 år, og en helt normal mann.På begynnelsen virket han god på alle måter, men det forandret seg rakst.Etterhvert som ukene gikk, begynte han å prøve seg på meg. Jeg sluttet i ekstratimene hans, og fortalte det ikke til noen. Ved neste nynorsk innlevering fikk jeg bare 3 minus. Jeg hadde aldri i midt liv hatt slik en dårlig karakter. Jeg tok mot til meg, og gikk opp til læreren for å spørre hvorfor. Han sa til meg med en stille stemme, at han kunne vise meg hvordan jeg kunne få en bedre karakter. Jeg stormet bare ut av klasserommet, og var borte fra skolen i nesten en uke. Slik forsatte det, og karakterene mine ble verre og verre. Hadde jeg tenkt meg nok om, hadde jeg gått til rektoren med en gang, men jeg var redd og hadde aldri vært i en slik situasjon før.Jeg visste at jeg egentlig fortjente en 5`er, fordi nynorsken min hadde blitt veldig bra.

Plutselig nærmet skoleåret seg slutten, og jeg gav etter. Der var jeg, 17 år gammel, og hadde sex med læreren min, for at han skulle gi meg den karakteren som jeg fortjente og hadde jobbet hardt for.

Da karakter-arket kom i posten, hadde jeg kun 5`ere og 6`ere. Men ingen glede. De siste 7 årene har jeg slitt med dette, og får det ikke bort fra tankene. Jeg skulle ALDRI gjordt det, og jeg burde ha fortalt det til noen..."

 

Stakkars jente! Jeg er sikker på at lignende historier skjer rundt om i verden ofte. Om det så gjelder jobb, skole eller andre ting. Det verste er at flere av jentene som forteller det videre, blir rett og slett ikke trodd. ALDRI gjør slike ting,og ALDRI finn dere i noe som ligner på denne historien en gang. Det er ikke verdt det!

Skrevet av May Hilde   kl.02:34  @ 24.06.2012
Synes det er veldig bra å dele sike historier! Og om det av en eller annen grunn ikke skulle være sann, akkurat denne historien (sier ikkebat denne er "falsk"), så lærer man nå i hvertfall noe av den! Bra skrevet! Håper hun klarer å komme over det...
Skrevet av ...-fullstendigkaos-...   kl.06:35  @ 24.06.2012
Ja, det er utvilsomt mange drittsekker her på jorden, i alle kjønn, aldre og yrker. Synes det var veldig, veldig tøft gjort av hun som har skrevet dette gjesteinnlegget. Respekt fra meg til henne. Og deg også selvsagt Veronica!
Skrevet av Lilli pusen :)   kl.21:20  @ 24.06.2012
at lærern gjorde det!OMG
Skrevet av Irene   kl.20:01  @ 25.06.2012
Fy faen, kjenner jeg blir sinna...

Det er ikke sånn det skal være, noen skulle aldri vært lærere!!!
Skrevet av kajsablogg   kl.20:03  @ 25.06.2012
stakkars!

Lærere skall ikke oppføre seg slik!
Skrevet av Marie   kl.20:15  @ 25.06.2012
Uffameg! Bra å dele slike historier for at andre kan lære av dem :)
Skrevet av eelisemk   kl.20:27  @ 25.06.2012
At i det hele tatt læreren kunne finne på og gjøre noe slikt sjokkerer meg! Når man er 34 år bør man ta litt ansvar og finne på en annen løsning og få bedre karrakterer på. Herregud, blir helt sjokkert! Men er veldig veldig bra henne advarer andre jenter mot å gjøre noe så dumt! Håper virkelig det går bedre med henne og at hun etter hvert klarer å komme over det..Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits