At jeg aldri lærer...

Vi har hatt en kjempe koselig tur til sørlandet. igår spiste vi god middag hos mamma, før vi så folketoget med noen venner. Angelica og Antony synes det var kjempe gøy! Det var herlig med noen dager hjemme i huset igjen, selv om det gikk opp for oss hvor mye vi faktisk må gjøre der i sommer. Grøss og gru... Både jeg og Asle hater maling, og det er det som trengs. Takk gud at hele huset utendørs ble malet i fjor. Det var forresten kjempe godt å varmt i Vennesla. Det er vel noe av det jeg savner mest med sørlandet, SOLA !

Søtisene mine hos "mommo" igår..Plutselig snublet Antony, og fikk DEEEN kulen i pannen. Stakkars! Men han gråt ikke, så jeg tror ikke det var så altfor vondt. Tøffingen måtte gå resten av 17 mai med en gigantisk kul i pannen.Idag stod vi opp tidlig, så vi kunne kose oss litt på hjemturen. Jeg har aldri sett noen katter som elsker å kjøre bil mer enn Toby og Tarzan. De sover og koser seg hele veien. Kjempe greit.

Lunsjen tok vi i bilen, og så stoppet vi heller i Flekkefjord for å ta en is. For en koselig by.Nå gleder jeg meg til jeg er ferdig å pakket ut av kofferten, slik at jeg kan slappe av på sofaen. Det tar sikkert en evighet. Jeg pakket jo med meg klær for 2 uker, og brukte ca 1/10 av det. At jeg aldri lærer! Asle har gitt meg opp. Til og med da vi skulle på motorsykkeltur hadde jeg med meg en hel haug par med sko. I TILFELDE jeg plutselig får bruk for dem liksom. Haha..

Kos dere ikveld honeys ♥
Skrevet av Maiken   kl.21:33  @ 18.05.2012
Hei :-) Du har en kjempe fin blogg har følgt deg heeleeeeeeee veien på begge bloggen og tar en tur innom flere ganger om dagen ! Men jeg lurer bare på en ting og det er om Angelica og Antony har egne mobile (ser de holder på en hver sin på bilder overfor) Hilsen en ivrig blogg leser XOXO Maiken
Skrevet av Veronica   kl.21:56  @ 18.05.2012
Maiken: Hehe.. nei, ikke med simkort i.. de er våre gamle som vi ikke bruker:) men angelica har mange spill på den hun har, så det er greit for henne, når vi kjører fra stavanger til kristiansand og sånt :)
Skrevet av frida   kl.01:34  @ 21.05.2012
herlig kosthold på disse barna ja :P tipper de er fornøyd i allefall
Skrevet av Veronica   kl.09:26  @ 21.05.2012
frida: øøø.. what??Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits