Jeg måtte bare..

Siden var lørdag idag, MÅTTE jeg bare lage meg sjokoladeboller igjen. Guud så godt det er. Eller sjokolade-konfekt kalles det vel. Super enkelt å lage er det også. Tenkte at jeg like godt kunne legge ut oppskriften, ettersom noen av dere sikkert spør. Man trenger kun 3 ting til denne oppskriften, så da slipper det å bli så dyrt. Du trenger:

1)  1,5 dl kremfløte    2)  350 gram sjokolade (må ikke være melkesjoklade). 250 gram i konfekten, og 100 gram kun til smelting.   3)  KokosHvis ikke det var en grei innkjøpsliste så vet ikke jeg. Vel, Først smelter du 250 gram sjokolade i et vannbad.

Når det har smeltet, rører du inn 1,5 dl med kremfløte. Rør til det har jevnet seg helt.

Dette skal stå til avkjøling, men må røre forsiktig, jevnlig. Når du føler at sjokolade har stivnet litt, heller du den ut på et bakepapir. Her skal sjokolade stivne nesten helt. Om du har dårlig tålmodighet, kan du alltids legge bakepapiret på et brett, og sette det litt i frysen. I did !

Imens sjokoladen stivner, smelter du nye 100 gram sjokolade i et vannbad. La bare sjokolade stå i gryten, slik at den ikke stivner med en gang.

Når sjokoladen på bakepapiret har stivnet, kutter/deler du den i 2 cm biter, og ruller den til små baller. De trenger IKKE være store, fordi de er veldig mektige. Disse ballene ruller du i den smeltede sjokolade, og deretter i kokosen. Kjempe enkelt! Det ble ca 40 boller av denne oppskriften.

Sett dem til avkjøling. Jo lengre de står avkjølt, jo bedre. Sjokoladekonfekten er knall god, og bør virkelig prøves. Enjoy !!

Nam!! ♥ Neste gang skal jeg lage dem med en smil inni hver bolle..

Nå blir det snart natta på meg. Deilig å legge seg litt tidlig for en gangs skyld.

Skrevet av May Hilde   kl.23:26  @ 21.04.2012
Nam! Nam! Nam! Det så kjempegodt ut, gjett hvem som skal prøve dette imorgen!! :-D
Skrevet av Eira   kl.10:38  @ 22.04.2012
Det så syyykt deilig ut !! Nam... Jeg fikk også lyst på
Skrevet av PT   kl.19:45  @ 22.04.2012
Kan du ikke kategorisere bloggen din? :) Du har lagt ut så mye gode oppskrifter gjennom tidene, men vanskelig og finne tilbake til de.
Skrevet av Veronica   kl.20:11  @ 22.04.2012
PT: jo, jeg burde virkelig gjordt det :) jeg er bare ikke så god på sånn koding og sånt =/ vet du hvordan?
Skrevet av PT   kl.07:58  @ 24.04.2012
Nei desverre, har ikke noe erfaring med blogg.no, men det er enkelt på andre portaler, så er sikkert ikke så vanskelig :) Håper noen kan hjelpe :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits