Spørsmål og svar...


Om dere skulle fått en unge til nå, hva ville du kalt hun/han? hmm..Jeg elsker navnet Jessica, så om vi fikk en jente, kunne det gjerne vært det. Ellers synes jeg Alishia/Alissa er søtt, samtidig som det passer til Angelica og Antony sine A-navn. Hadde det vært gutt, så er jeg litt mer usikker.. Men jeg har mange alternativer der også.

Hvordan ville du brukt pengene dine hvis du fikk 10000 kr? Hmm.. Jeg ville bestilt en reise.

Hvor gamle er Barna dine? Angelica er 3,5 år og Antony er snart 2,5 år :)

Hva pleier du å se på tv? Revenge elsker jeg, ellers blir det Paradise Hotel, gossip girl, real housewifes og slike ting.

Har du søsken? Ja, det har jeg. 2 stk. De er bare halvsøsken da. Pappa har fått 2 barn. Han ene er 4 år og heter Leon. Og han andre er bare noen måneder faktisk. Så han var onkel allerede da han ble født. Haha.. Jeg har ikke fått truffet han enda, siden de bor i et annet land. Men forhåpentligvis ser jeg dem i løpet av sommeren.

Hvor kjøper du klærne dine? Jeg kjøper ofte kjoler og sko på nelly.com, og så kjøper jeg ofte klær på GinaTricot og Bikbok.

Leser du noen blogger? Ja, når jeg har tid så gjør jeg det. De beste bloggene i Norge, synes jeg er Nettenestea.com, fotballfrue og Martheborge. Synes alle 3 er utrolig flinke til å oppdatere, og de lever virkelig for bloggen. Jeg leser også andre blogger, samt bloggene til folk jeg kjenner.

Tjener du og Asle godt på jobbene deres? Dere har så fine hus, til å være så unge. Vi fikk ganske greie jobber da vi var unge, begge to. Så derfor kjøpte vi hus tidlig, og har nå tjent en del på det :) Nå har vi begge ganske ok lønninger, så jeg klager ikke.

Kan du vise bilder av klesskapet ditt? Ja, one day. Det er så fryktelig rotete akkurat nå.

Hva jobber foreldrene dine med? Mamma jobber ikke, og Pappa jobber sånn ca 18 timer i døgnet (uten å overdrive). Han jobber i utlandet, og har alt mulih verdens prosjekter.

Hva liker du best og minst med deg selv? Best.. Årh, jeg hater å si postivie ting med meg selv. Men best er kanskje at jeg lett blir kjent med nye folk. Minst må være at jeg spiser godteri all day.

Liker du kakao? Oh yes! Herlig på kalde kvelder.

Hvordan er forholdet mellom deg og dine venner i Kr,sand? Veldig bra! Jeg savner mange av dem masse!!

Har du forsatt den forelskelserusen når du er sammen med Asle? Ja, faktisk. Vi har det veldig fint sammen, og det blir bare bedre og bedre for hver dag. Asle fridde på Valentines day, så nå skal vi jammen gifte oss også. ♥♥ 

Hvor lenge har du og Asle vært sammen? Nesten 5 år, med kun et lite opphold på noen måneder.

Krangler dere ofte? Vi er vel som alle andre, og har våre diskusjoner vi også. Men nei, ikke ofte.

Snakker du aldri med Kristina mer, dere som var såå gode venner før? Joda, av og til :)

Tjener du noe på bloggen? Ja..

Har dere noen kjæledyr? Ja, en liten rar og søt katt.Går du alltid med extention, eller er det ditt naturlige hår? Nei, ikke alltid, jeg har ganske langt hår selv, men ofte gjøre jeg det.

Når kan du tenke deg å få en til baby? Hmm.. Det blir i såfall ikke før noen år.

Når ble foreldrene dine skilt? Da jeg var 16 tror jeg!

Kan vi få se bilder av deg fra du var liten og når du var tenåring? Har desverre ingen liggende her..

Hvorfor har dere aupair? Er ikke dere så mye ilag med barna deres?  Ja, hun kom denne uken. Jo, jeg er med kidsa neste hele dagen, hver eneste dag :)

Jeg leste at du skulle begynne å trene. Hva trener du da? Styrke eller kondisjon? Hva spiser du ca i løpet av en hel dag? Du er jo utrolig slank! I am still working on it.. Jeg har ikke begynt å trene så mye enda, og spiser forsatt som om jeg aldri ha sett mat før.

Lurer på hvilken utdannelse du har? Jeg har gått almenn økonomi, i tillegg til flere andre kurs. Og hvilken butikk du har jobbet som butikksjef i? Jeg jobbet som butikksjef på en Rimi-butikk i flere år :)

Skrevet av Anne   kl.23:51  @ 12.04.2012
Kommer det en spørsmålsrunde til? DU har ikke svart på alle spørsmålene :)
Skrevet av Emilie   kl.20:26  @ 13.04.2012
Hadde ikke du en oransje liten kattepus også?
Skrevet av    kl.23:58  @ 13.04.2012
Er det slik at du bare svarer på spørsmål som stiller deg i et godt lys?
Skrevet av Veronica   kl.11:03  @ 14.04.2012
Anonym: Neida.. Jeg svarer på spørsmålene jeg får :)
Skrevet av    kl.11:50  @ 14.04.2012
Først vil jeg bare si at jeg digger bloggen din! Du skriver veldig bra, og oppdaterer ofte :) Og du virker som en veldig god mamma :-)

Men jeg lurer på en ting, når Angelica og Antony skal begynne på skolen, hvor skal de gå da? Vennesla eller i Stavanger? :-)
Skrevet av Veronica   kl.14:15  @ 15.04.2012
Anonym: Det er jo noen år til, så det er ikke godt å si akkurat nå:))
Skrevet av Charlotte   kl.16:31  @ 16.04.2012
Er så fin den ringen, ble også min forlovelsering =D

Får alltid mye skryt av den, det gjør nok du også

Keep up the good work =)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits