Duuu er invitert til årets største fest... Kommer du??

ÅÅ, nå kjenner jeg at jeg begynner å glede meg masse. Nå er det under 2 uker, til jeg og jentene skal på We love the 90`s. Det blir garantert knall gøy. For de av dere som ikke har hørt om det, så kommer den store festen snart til Stavanger. Arrangamentet skal også besøke flere byer som Oslo, Trondheim og Ålesund. Jeg skal SELVFØLGELIG på den store festen i Stavanger, 13 april! Dere må også komme ♥Gøy musikk og god stemning. De har allerede solgt en hel haug med billetter, så det er bare å få bestilt om du vil være med. Det finnes også et begrenset antall VIP billetter. Da får du:

Egen VIP inngang og røykeområde, Goodie bag ved inngang, Egen VIP avdeling, Egen VIP bar (drikke er ikke inklusiv), Enkel fingermat, Eget VIP tribuneområde, Tilgang til hovedområdet...

Musikken er jo også knall gøy. Slik musikk man bare må danse og synge til. Scooter, Dr Bombay, Culture Beat, Haddaway, Captain Jack og Daze blir å finne. Ta gjerne en titt på denne videoen her..

Du finner mer informasjon om festen HER. Sjekk den kule websiden deres HER. Og billetter finner du på Billettservice.no (direkte link) (i samarbeid med We love the 90`s Stavanger)

See yah there

Skrevet av Malene   kl.22:48  @ 02.04.2012
Har så lyst til å på den konserten når den er i Oslo ass :D Vet du hvor mye det koster for konserten? :) Du har kjempe fin blogg :D Leser den hver dag ;D Påskeklem fra meg :)
Skrevet av Anonym   kl.01:34  @ 03.04.2012
Håper jeg treffer på deg! Hadde vært så gøy :)
Skrevet av siljeeira   kl.08:38  @ 03.04.2012
Hadde jeg bodd der, hadde jeg lett blitt med:) Savner Stavanger, den byen er VIRKELIG vakker! Jeg kommer fra Trondheim, og jeg elsker bartebyen altså. Men, jeg trivdes ENDA bedre i Stavanger <3
Skrevet av tanja   kl.22:51  @ 03.04.2012
kjempe fin blogg :D hadde blitt glad om du kunne stilt noen spørmål til spørsmålsrunden min <3
Skrevet av Veronica   kl.23:57  @ 03.04.2012
tanja:takker :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits