PÅ SIRKUS..

God morgen! Jeg slettet akkurat gårsdagens innlegg, jeg orket rett og slett ikke se på denne damen. Haha.. Nok om det! Igår fikk vi et plutselig innfall, om å ta med Angelica og Antony på sirkus. De synes det var kjempe gøy beggge to. Angelica danset, klappe og lo. Etter 2 timer var de såå trøtte begge to, ettersom det allerede var etter leggetid. Vi gikk hjem en time før showet var slutt, men det var koselig fordi om. Bildene ble elendige, men jeg måtte jo legge med et par likevel.Antony var livredd for sukkerspinnet. Ikke spør meg hvorfor, han bare synes det var fryktelig skummelt. Angelica ville heller ikke smake. Like greit, så slapp vi det klisset!

Jeg har forresten får en ny kjole i posten. Viser dere etterpå. Kos dere så lenge.

Skrevet av Malene   kl.09:15  @ 20.03.2012
Sett hva de har skrevet om deg på www.toppsladring.org ? Dette står :

Vi fikk en mail fra en leser som hadde bl.a dette å skrive:

"Veronica Røv (veronicarov.blogg.no tidligere veronicashverdag.blogg.no)

Hun "flyttet" for ikke så lenge siden til Stavanger, der hun påstår at forloveden (Asle) skal fullføre skolen han har begynt på. Det hun ikke har fortalt, (og som hun kanskje ikke selv vil innrømme) er at Asle i sommer, eller også tidligere, ble "medlem" i Hells Angels og at dette er mye av grunnen til at han flyttet dit i og med at HA ikke har noe "klubbhus" i Kristiansandsområdet. Jeg vet lite om hvordan man blir HA medlem, men sannsynligvis er det en fase der han "søker om å bli medlem" og derfor må gjøre mye arbeid for dem."

Nå leser ikke vi bloggen hennes, men kansje noen andre her gjør det:)
Skrevet av Veronica   kl.09:18  @ 20.03.2012
Malene: Ja, jeg fikk akkurat en mail angående dette. Håper de er klar over at dette LETT kan anmeldes.

Asle går på fotoskole i stavanger, og skal gjøre det i 2 år. Han har hatt senebetennelse i hele kroppen, og har fått beskjed av legene om å gjøre dette. Jeg jobber i her i tillegg.

Utrolig barnslig av toppsladder..
Skrevet av Skøyarstrek   kl.10:15  @ 20.03.2012
Så kjekt da! Litt trist at det er dyr med :-/

-Stine
Skrevet av Veronica   kl.10:24  @ 20.03.2012
Skøyarstrek:Ja, men de var veldig snille med dem, VIRKET det som :) jeg tenkte på det, men det så ut som at hundene storkoste seg, lekte og hoppet :)
Skrevet av stinasimonstad   kl.12:00  @ 20.03.2012
for noen drittunger, snakk om å ha lite å ta seg til..!
Skrevet av Isabel   kl.14:35  @ 20.03.2012
Huff, synes ikke noe om sirkus. Kommer ikke til å ta med datteren min på noe slikt, å støtte opplegget. For et utrolig trasig liv de har :(( Alt annet enn naturlig. Tvunget til å underholde og leve et trasig liv i fangenskap, med mye reising på veien :/
Skrevet av Henny   kl.14:40  @ 20.03.2012
Haha! Merano er på Bryne idag
Skrevet av Veronica   kl.14:47  @ 20.03.2012
stinasimonstad: For det første.. what? Of for den andre, hvorfor kommenterer du med stina sitt navn?
Skrevet av Veronica   kl.14:52  @ 20.03.2012
Henny:Ja, hørte det :) ikke veldig gøy, men artig for de små :)
Skrevet av Thea   kl.18:13  @ 20.03.2012
Deter gøy på sirkus :)
Skrevet av Anonymus   kl.18:28  @ 20.03.2012
hei! jeg er sikker på at jeg så samme sirkus som deg, siden det var de samme innslagene , som jeg så. men jeg lurer på noe; var h*n med kamelene en jente eller en gutt?
Skrevet av    kl.17:39  @ 04.04.2012
Nå har du jo allerede gått på sirkus, men vil bare informere om at sirkus med dyr, og da særlig elefanter, er dyreplageri på høgt nivå. Det finnes så mye annet å ta ungene med på enn dette. Jeg skjønner godt at du vil at barn skal få oppleve dyr på nært hold, men en bør forsikre seg på forhånd om at det er bra forhold, som feks dyreparken i Kristiansand. Der har dyrene det så bra som det går an i fangenskap, og de blir behandlet på en verdig måte. Det er jo også noe som barn bør læres til, mener jeg ? at det er galt å bli underholdt og ha det kjekt på bekostning av andres lidelse. Anbefaler denne dokumentaren hvis du vil vite hvorfor så mange er imot sirkus: http://vimeo.com/11214114Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits