HVORDAN SKAL DETTE GÅ ??

Endelig fint vær her og. Vi dro derfor ut for å leke litt, og ingen ting er bedre en liten lekepark, når man er i dårlig form. Antony og Angelica springer opp og ned til de er helt tomme for batteri begge to. Great!!De er så søte ♥ Og jada, jeg var der jeg og.. Takk gud for solbriller, når man har handleposer under øynene.


Etterpå gikk vi på McDonalds for å spise is. En McFlurry is med non-stop, og sundae is med varm sjokolade til meg. Guud så godt!! Se så konsentrerte når de spiser. Haha..

Til slutt ble den en liten tur på et shoppingssenter, ettersom Angelica var en liten engel, og kastet alt som heter pudder, roughe o.l i gulvet. La oss bare si det sånn, jeg måtte kjøpe nytt.

Antony fikk smake på en brus som var nesten like stor som han. Søtis..

Rugratsene fikk shoppet litt også. Antony fant en kul caps og noen solbriller. Han har også begynt å bli gal etter klær, hvordan skal dette gå? De neste 16 årene kommer til å koste meg MANGE PENGER. Begge to er såå opptatte av hvordan klærne ser ut. De er jo faktisk bare 2 og 3 år. (Alle sier de har fått det fra meg, kan ikke skjønne det...)

Kuleste gutten i gate, for sure !! Og så fikk jeg endelig kjøpt den fine jakken til Angelica. Jeg har sett på den lenge, og er sååå glad for å endelig ha kjøpt den. Helt nydelig i virkeligheten!Faktisk er den helt lik i modellen, som den sorte av min.En ting er sikkert. Jeg må skaffe meg et hus, med et stoooort walk-in-closet, slik at vi kan ha klærne våre der, alle sammen. Angelica og Antony begynner å få så mye klær de og, at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av det. Antony har dilla på capser og kule gensere, mens Angelica loves kjoler og sko. Sistnevnte er nok min skyld ♥ For noen uker siden skulle jeg ut med venninnene mine, og gikk i sorte bukser og en topp. Gjett om jeg fikk kjeft av henne. Jeg MÅTTE jo gå med KJOOOLE!! "Mamma daaaa, du er jo ikke fin sånn! Haha..

Skrevet av Sofie :)   kl.12:51  @ 18.03.2012
Så søte de er! ♥
Skrevet av Monica   kl.18:02  @ 18.03.2012
Så søte de er :) På kaphal får du kjøpt pilotbriller for barn ;)
Skrevet av Veronica   kl.18:14  @ 18.03.2012
Monica:h%m også, knall tøffe :) men antony hadde ødelagt dem på flekken.. så tynne og små =/
Skrevet av    kl.18:57  @ 18.03.2012
Slapp av med økonomien, det er DU som styrer og har ingenting å klage på :)

Angelica er sååå søt foresten, hvor gammel er hun?
Skrevet av Veronica   kl.19:09  @ 18.03.2012
Anonym:Jada, les teksen litt ironisk da. De er bare fryktelig motebevisste og glade i klær, til å være så små. Hun er 3 år, blir 4 i september:)
Skrevet av kenhaus   kl.21:03  @ 24.03.2012
kul caps til kul fyr :-D
Skrevet av Siw   kl.21:55  @ 24.03.2012
Så søte da! :)Widgets

Søk i bloggen

Siste innlegg

Siste kommentarer

Kategorier

Arkiv

Lenker

Copyright

hits